Περιβόλα: Κράτησε Μιχαλιτσιάνο, ώρα για πρωταθλητισμό

Και τη νέα σεζόν στη τεχνική ηγεσία της Περιβόλας θα βρίσκεται ο Γιώργος Μιχαλιτσιάνος!

Μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, αποφασίστηκε να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά μαζί, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους και έδωσαν τα χέρια για τη ανανέωση της.

Εξάλλου, η Περιβόλα προέρχεται από εξαιρετική χρονιά στην Β΄ Κατηγορία, πραγματοποιώντας έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο που της χάρισε την παραμονή. Πλέον θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν μια καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα!

Ο σύλλογος αλλάζει τακτική σε πολλά επίπεδα τόσο στο διοικητικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι πρώτες προσθήκες με παίκτες από Α΄ και Β΄ Κατηγορία. Η ομάδα της Περιβόλας αναζητάει ποιοτικές λύσεις, που θα την βοηθήσουν να κάνει μια καλύτερη πορεία από τη περσινή, με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το σωματείο σε καίριες θέσεις.

Με τον εμβληματικό αρχηγό Τάσο Λαζανά που αγωνίστηκε σε όλα τα ματς και σημείωσε 4 γκολ δεν έχει επέλθει συμφωνία, με τον έμπειρο μέσο να εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Α΄ Κατηγορίας.