Πιστή στην φιλοσοφία της, έδειξε και φέτος τον τρόπο η Νίκη Προαστείου

Πιστή για ακόμα μια χρονιά στο πλάνο της και την φιλοσοφία της, η Νίκη Προαστείου αποτέλεσε και φέτος μία από τις καλύτερες ομάδες της Α’ Κατηγορίας, η οποία κατάφερε να τερματίσει και στην πρώτη τετράδα και να συμμετάσχει στα play off του πρωταθλήματος.

Με τα δικά της παιδιά από τις εξαιρετικές ακαδημίες της και μερικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές να τα πλαισιώνουν, η ομάδα του Προαστείου έπαιξε και φέτος πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και αποδεικνύει σε όλους ότι δεν χρειάζεται “σπατάλη χρημάτων” για να έχεις μια ομάδα υπόδειγμα.

Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και που κάθε αγωνιστική σεζόν στοχεύει ψηλά, έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η Νίκη Προαστείου τερμάτισε στην 4η θέση της κανονικής περιόδου με 42 βαθμούς και 55-22 τέρματα, ενώ στην διαδικασία των play off τερμάτισε στην 6η θέση με 21 βαθμούς και 7-9 τέρματα.

Στον πάγκο εδώ και πολλά χρόνια είναι ένας “δάσκαλος” της προπονητικής, αφού ο Νίκος Πατρώνης κατάφερε και φέτος να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο, σε μια ομάδα που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, πέρνωντας το μέγιστο των ποδοσφαιριστών του σε κάθε αγώνα.

Μεγαλύτερη νίκη της ομάδας ήταν το 7-0 απέναντι στον Αετό Ρίου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ αγαπημένο σκορ στα φετινά παιχνίδια της ομάδας ήταν το 3-0, το οποίο ήρθε συνολικά 4 φορές.

Πρώτο επιθετικό “βιολί” για την ομάδα του Προαστείου ήταν ο νεαρός Κώστας Αντωνόπουλος, ο οποίος με 24 τέρματα ήταν και στις πρώτες θέσεις συνολικά όλου του πρωταθλήματος. Ακολούθησε ο Χρήστος Παπαδιονυσίου με 7 τέρματα.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ της φετινής πορείας της Νίκης είχαν ως εξής :

24 τέρματα : Αντωνόπουλος, 7 τέρματα : Παπαδιονυσίου, 5 τέρματα : Θεοδωρακόπουλος, Φούντος, 4 τέρματα : Γ. Ντζάνης, Σοφιανόπουλος, 2 τέρματα : Καλογεράτος, Παπαχριστόπουλος, Πατρώνης, 1 τέρμα : Διαμαντόπουλος, Ζεκιαϊ, Καψής, Ν. Ντζάνης, Παπαβασιλείου, Χρυσανθακόπουλος