Πιστός στην ομάδα που τον ανέδειξε

Τον ήθελαν οι μισές ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, αλλά επέλεξε την ομάδα που τον ανέδειξε.

Η ανακοίνωση της Νίκης Προαστείου, αλλά και η δήλωση που έκανε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, Κώστας Αντωνόπουλος ο οποίος τελικά θα συνεχίσει στο σύλλογο, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε:

“Σύμφωνα με παλαιότερη ανάρτηση μας έφτασε η στιγμή το Δ.Σ. να ανακοινώσει την απόφαση παραχώρησης του αθλητή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου. Η ομάδα μας ,θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, των ενηλίκων ποδοσφαιριστων της, επιτρέπει την άμεση επαφή του αθλητή με όλους τους παράγοντες και προπονητές των συλλογών που ενδιαφέρονται για την αποκτηση του.Πιστευουμε ακράδαντα στην ποδοσφαιρική προσωπικότητα που έχουμε δημιουργήσει από κοινού με τον αθλητή στο περιβάλλον της Νίκης. Είναι σίγουρο ότι καμία απόφαση από τον ίδιο αυτή την στιγμή δεν μπορεί να θεωρηθεί λάθος ή σωστή. Το μέλλον είναι πάντα αυτό που δείχνει εάν πραξαμε σωστά η όχι, και αυτό με επιφύλαξη.

Ο αθλητής μας μετά από στενό μαρκάρισμα με άκρως δελεαστικές προτάσεις, ιδιαίτερα τιμητικές για τον ίδιο και τον σύλλογο μας, μετά τον χθεσινό αγώνα, καλέστηκε στο Δ.Σ. και μας έκανε την παρακάτω δήλωση. “Όπως γνωρίζετε πολύ καλά αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο τοπικής κατηγορίας, χωρίς καμία οικονομική απολαβή, την στιγμή που αντίστοιχα ,άλλοι αθλητες αμείβονται για τις υπηρεσίες τους. Δεν είναι αυτό κάτι που με ενοχλεί γιατί εδώ στην Νίκη απολαμβάνω πράγματα ανεκτίμητης αξίας. Κάποια στιγμή ένοιωσα ότι ήρθε η ώρα και εγώ να αξιολογηθω και να έχω μια αμοιβή ανάλογη. Κατέληξα όμως ότι αυτό πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή.

Εάν φύγω τώρα, πάντα θα έχω μέσα μου ως κενό το γεγονός, ότι άφησα κάτι στην μέση. Στο ποδόσφαιρο και στην ζωή μου ,έχω μάθει ότι το χειρότερο που μπορώ να κάνω, είναι να αφήνω κάτι στην μέση. Ειναι μεγαλη τιμη για μενα το ενδιαφερον απο καθε ομαδα ξεχωριστα αλλά η απόφαση μου είναι να ολοκληρώσω την χρονιά μου στην Νίκη και στο τέλος αυτής, θα ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Θα επικοινωνησω με ολους προσωπικα να τους ευχαριστησω για το ενδιαφεερον τους. Ηταν εξαιρετικη τιμη για μενα.” Το δικο μας σχολιο ειναι οτι παρα το στενο μαρκαρισμα. βρήκε την λύση, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Ευχαριστούμε και εμείς απο την μεριά μας όλους τους συλλόγους για τις τιμητικές προτάσεις.