Πλήρης κάτω από τα γκολπόστ ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων

Στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους τερματοφύλακες Ανδρέα Τσουραμάνη, Γιάννη Καρανάσιο και Στέφανο Κυπριανιδη βρίσκεται ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων.

Ο πρώτος, Ανδρέας, έχοντας τελειώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις επιστρέφει στην ομάδα του Αστέρα και έτσι θα αποτελέσει και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας για φέτος.

Ο 22χρόνος Γιάννης, υπερασπίστηκε και πέρυσι την εστία του συλλόγου όντας εκ των ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν, κάνοντας μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων και έχοντας παράλληλα μια γεμάτη σεζόν.

Ταυτόχρονα ο σύλλογος προχωρά στην ανανέωση του Στέφανου. Ο νεαρός, μόλις 17 ετών, τερματοφύλακας βοήθησε στην περσινή χρονιά στα μέγιστα οπότε του ζητήθηκε. Τέλος, μαζί τους θα είναι και ο Άγγελος Αλεξανδρής όπου αποκτήθηκε ως μεταγραφή και θα συνθέσουν την τετράδα των τερματοφυλάκων.

Ο Αστέρας ήθελε να ξεκινήσει τη στελέχωση του ρόστερ του από τον “άσσο” από τη βάση δηλαδή μιας ομάδας και δεν ήθελε βιαστικές κινήσεις. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός πως ενισχύεται σημαντικά.