Πορεία πρωταθλητισμού και αναζήτηση επιθετικού στις Καμάρες

Κάτι καλό χτίζεται φέτος στον Αχιλλέα Καμαρών, με την ομάδα να φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας του β’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας, στην οποία συγκατοικεί με την ΑΕ Αρόης, τον Ηρακλή Πατρών και τον Απόλλων Συνοικισμού.

Οι “πράσινοι” έχουν συνολικά 20 βαθμούς και βρίσκονται στο -4 από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Αστέρας Λοεντίου, έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Επιθετικά των συγκρότημα των Καμαρών έχει σημειώσει 19 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 15 στα μετόπισθεν.

Έκλεισε την χρονιά με ένα σερί 4 αγώνων που δεν έχει γνωρίσει την ήττα (2 νίκες και 2 ισοπαλίες), σκαρφαλώνοντας βαθμολογικά και φτάνοντας στην 2η θέση και σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα των Play Off. Μάλιστα ο Αχιλλέας Καμαρών βρίσκεται και σε αναζήτηση ενός καλού φόρ που θα “ξεκλειδώσει” ακόμα περισσότερο την επιθετική λειτουργία.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Φώτη Φιτσιάλου είναι ο Σπανός με 4 τέρματα, ενώ ακολουθεί με 3 τέρματα ο Μπούρδος. Από 2 τέρματα έχουν οι Ασημακόπουλος, Κανάγιας, Καρέλας, Μούκας και Χύσα, ενώ ένα τέρμα έχουν σημειώσει Λουράκης και Χανταϊ.

Μεγάλο βάρος έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια και στις ακαδημίες, με την ομάδα των Καμαρών να λειτουργεί άψογα και σε αυτόν τον τομέα, έχοντας υπέυθυνο τον Αποστόλη Δρακόπουλο, έναν άνθρωπο με τόσο μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου.