Πρεμιέρα με το… δεξί στο πρωτάθλημα ο Άρης Πατρών

Ο Άρης Πατρών ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 μέσα στο Προάστιο της Νίκης το Σάββατο, χάρις στα τέρματα των Αγγελή και Σπανού (σε ισάριθμες ασίστ του Κωστή), στην 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας.

Μόλις στο 6ο λεπτό ύστερα από γύρισμα του Κωστή από τα αριστερά, ο Αγγελής με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 11ο λεπτό ο Μεντζελόπουλος απείλησε με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα πάλι ο ίδιος παίκτης έχασε καλή ευκαιρία. Η Νίκη Προαστείου είχε δύο καλές στιγμές στο 17΄και στο 20΄ σε σουτ των Πατρώνη και Σταματάκη με τον Αναστασοβίτη να φωνάζει παρών.

Στο 40ο λεπτό έγινε το 0-2, ύστερα από ωραία συνεργασία. Ο Μητρόπουλος τροφοδότησε διαγώνια τον Κωστή, ο οποίος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Σπανός τελείωσε υποδειγματικά με προβολή. Στο δεύτερο μέρος οι καλύτερες φάσεις άνηκαν στον Άρη με τους Μενύχτα, Αγγελή (δις) και Πανάρετο να μην μπορούν να κερδίσουν τον Δανιήλ και το σκορ να μένει 0-2 μέχρι το φινάλε.

Συνθέσεις:

Νίκη Προαστείου (Ν. Πατρώνης): Δανιήλ, Σταματάκης, Πετρόπουλος (12΄Ζεκάϊ), Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φούντος (68΄Τσεγκενές), Ντάνης, Καλογεράτος (68΄Τριανταφύλλου), Αντωνόπουλος (46΄ Σολωμός), Πατρώνης.

Άρης Πατρών (Θ. Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας (74΄Δημόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Κουτρούμπας (70΄Γράβαλος), Αγγελής, Μπούμπαλης, Σπανός (77΄Οικονομόπουλος), Μητρόπουλος (46΄Γεωργόπουλος), Κωστής.

Δείτε εδώ τα γκολ της αναμέτρησης