Προμηθέας: Χωρίζουν οι δρόμοι με Αγραβάνη, θέλει Κατσίβελη

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Προμηθέας.

Ο διεθνής φόργουορντ παρότι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο είναι σε συζητήσεις για να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποτέλεσε «θεμέλιο λίθο» στην πορεία του Προμηθέα τα τελευταία χρόνια και στην πολύ καλή παρουσία του στην Basket League, όμως, φαίνεται ότι η έλευση του Λουίς Κασιμίρο δημιουργεί νέα δεδομένα.

Βέβαια, από τη στιγμή που υπάρχει το συμβόλαιο θα πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία με τον παίκτη να λαμβάνει την ανάλογη αποζημίωση.

Θέλει τον Δημήτρη Κατσίβελη ο Λουίς Κασιμίρο

Αντίθετα, ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι ένας παίκτης που εξετάζει ο Λουίς Κασιμίρο για την ενίσχυση της περιφέρειας του Προμηθέα!

Ο 30χρονος γκαρντ που έκανε καλό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ (σε 27 παιχνίδια σε κανονική διάρκεια και play offs είχε 5.93 πόντους, 2.33 ριμπάουντ και 1.67 ασίστ ανά αγώνα σε19.03 λεπτά συμμετοχής) θεωρείται από τον Ισπανό τεχνικό ιδανική επιλογή.

Ο Κατσίβελης που αυτή τη στιγμή είναι στην αγορά και έχουν ενδιαφερθεί όλες οι ομάδες που θέλουν παίκτη στα γκαρντ, συζητάει με τους Πατρινούς οι οποίοι θέλουν το συντομότερο να αποσπάσουν μια καταφατική απάντηση.