Προσθήκη στον “άσσο” για τον Διαγόρα – Ευχαριστεί το PlaySports για την ξεχωριστή φανέλα

Προσθήκη στον “άσσο” πραγματοποίησε ο Διαγόρας Βραχνεϊκων, αφού αποκτήθηκε ο νεαρός Εφραίμ Παπαγεωργίου, ο οποίος μαζί με τους Άγγελο Διαμαντόπουλο και Γιώργο Κωστόπουλο, θα αποτελούν την φετινή την τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Είναι γεννημένος το 2001 και με ύψος 2.02, συνεργάστηκε με τον προπονητή Κώστα Τσιπιανίτη τις δύο χρονιές που ο τελευταίος ήταν στην Αναγέννηση Ψαθόπυργου.

Ευχαρίστησε το PlaySports για την φετινή ξεχωριστή φανέλα

«To Δ.Σ. του Διαγόρα Βραχνεΐκων θέλει να εκφράσει τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη του, προς την αθλητική εταιρεία Playsports για τον εξαιρετικό σχεδιασμό της νέας φανέλας του συλλόγου μας. Αυτή η φανέλα απεικονίζει με εντυπωσιακό τρόπο την ταυτότητα των Βραχνεΐκων, αντλώντας έμπνευση από τον πλούτο της τοπικής μας κουλτούρας και την ιστορία μας.

Η φανέλα αυτή αντικατοπτρίζει τον υπερήφανο πολιτισμό των Βραχνεΐκων, προβάλλοντας τα σύμβολα και τα στοιχεία που μας καθιστούν μοναδικούς. Ο τρόπος που συνδυάζεται η απεικόνιση των Βραχνεΐκων με το Σταυροπούλειο Ίδρυμα αντιπροσωπεύει τη στενή σχέση μας με την κοινότητα και τις αξίες που υποστηρίζουμε.

Μέσα από αυτήν τη φανέλα, αισθανόμαστε όχι μόνο συνδεδεμένοι με την ομάδα μας, αλλά και με την ιστορία και την κληρονομιά μας. Είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης που φέρνει τον παραδοσιακό μας πλούτο στο προσκήνιο και δημιουργεί έναν δεσμό ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.

Είναι πράγματι σημαντικό να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και προς το Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχνεΐκων για τον ανεκτίμητο ρόλο που διαδραματίζει στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας. Ο συνεχής συνδυασμός αθλητικής άσκησης και πνευματικής ενδυνάμωσης προάγει την ανάπτυξη των νέων μας αθλητών σε όλα τα επίπεδα.

Το Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο δεν αποτελεί απλώς έναν αρωγό στην αθλητική μας πορεία, αλλά και έναν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας των Βραχνεΐκων. Η συμβολή του στην παιδεία, τον πολιτισμό και την κοινωνική πρόοδο είναι ανεκτίμητη και αξίζει τον απόλυτο σεβασμό και την αναγνώριση μας.

Είναι ευχή μας να συνεχίσουμε αυτήν την όμορφη συνεργασία, ενισχύοντας την αθλητική μας προσπάθεια και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της κοινότητάς μας. Είμαστε ευγνώμονες για τον υποστηρικτικό σας ρόλο και τη στήριξη που μας προσφέρετε».

*Όπως διακρίνετε και στις φωτογραφίες διακρίνονται το έμβλημα του Διαγόρα Βραχνεΐκων στα δεξιά, το σήμα του Σταυροπούλειου Πνευματικού Κέντρου στα αριστερά και το παραλιακό μέτωπο των Βραχνεΐκων στο μπροστινό μέρος της φανέλας μας.