Προσφυγή και ο Μουστακόπουλος

Τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής κατέθεσαν προσφυγή που συζητήθηκαν ερήμην της ΠΑΕ. «Μετά την απόφαση για τον Αραβίδη η διοίκηση μας ενημέρωσε ότι θα παρατήσουν όλες τις υποθέσεις και αν βρεθεί βιώσιμη λύση, το συζητάμε», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA ο δικηγόρος του Βασίλη Πλιάτσικα, Γιώργος Ζελελίδης. Πόσα ζητά ο πελάτης του; 25.647 ευρώ… Σημειώνεται ότι ο πρώην αμυντικός των Αχαιών ήταν παρών στην εκδίκαση.

Στη συζήτηση της προσφυγής του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου ο δικηγόρος του, Πάρης Ατλαμάζογλου τόνισε πως: «Από τον Ιανουάριο του 2021 έως και τώρα δεν πήρε ευρώ», ενώ σε αυτή του Γιώργου Μουστακόπουλου (ήταν παρών), κατέθεσε ως μάρτυρας ο συμπαίκτης του Νίκος Μασούρας: «Γενικά είμαστε απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο. Όλοι μας έλεγαν να κάνουμε υπομονή, αλλά λεφτά δεν είδαμε», είπε.

Ο Μουστακόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο και διεκδικεί οφειλόμενα 7.982 ευρώ, αλλά και αποζημίωση 11.000 ευρώ. Επιδιώκει να μείνει ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Β΄ έχοντας προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.