Προχώρησε για να υπερασπιστεί το “στέμμα” του ο Διαγόρας Βραχνεϊκων

Την ευκαιρία να συνεχίζει και να υπερασπιστεί στην συνέχεια τον τίτλο που κατέχει, κράτησε ο Διαγόρας Βραχνεϊκων, ο οποίος τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ατρόμητο Λάππα, αλλά τελικά κατάφερε να περάσει στην διαδικασία των πέναλτι και ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν λήξει 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Ζήκου, αν και αγωνίστηκαν με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω αποβολής του Θωμά στο 78ο λεπτό, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκόρ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κίμη Αποστολόπουλου, αλλά είδαν τους γηπεδούχους να φέρνουν τα παιχνίδι στα ίσα με τέρμα του Λεωνίδα Αγγελόπουλου.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα πέναλτι, όπου μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Κώστας Θανόπουλος, ο οποίος απέκρουσε τα πέναλτι των Δήμα και Ανδρεόπουλου, δίνοντας την πρόκριση στους Κυπελλούχους Αχαϊας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Δ. Ξηνταρόπουλος) : Β. Αγγελόπουλος, Ν. Φραγκούλιας, Α. Γκιώνης (76’ Ανδρεόπουλος), Πρίντεζης (83’ Γ. Σπαθής), Δ. Φραγκούλιας, Διακάτος, Ορλώφ, Δήμας, Ι. Αγγελόπουλος, Λ. Αγγελόπουλος, Ταπεινός

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ζήκος) : Θανόπουλος, Λεγάτος (61’ Ντεράι), Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Γεωργαντόπουλος (46’ Τζουραμάνης), Θωμάς, Μπαρλάς, Καραμπούλας, Δημητρακόπουλος (28’ Ραμαντάνης / 65’ Κούλος)