Προ των πυλών το Panachaiki TV – Έρχονται και νέα διαφημιστικά πακέτα μέσω διαδικτύου!

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή επί των ημερών του Γιώργου Μπάρλου στη διοίκηση της προσπαθεί καθημερινά έτσι ώστε να αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της προς τους φιλάθλους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

Με γνώμονα τα παραπάνω οι “κοκκινόμαυροι” έχουν στα σκαριά τη δημιουργία του Panachaiki TV που ήδη δρομολογείται καθώς όπως όλα δείχνουν θα αργήσει η μέρα που θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Έτσι λοιπόν, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αποφασίσει να “τρέξει” το πρότζεκτ του καναλιού που θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες της Παναχαϊκής με προνομιακά πακέτα και το μέγιστο δυνατό όφελος για όλους τους φιλάθλους. Μάλιστα ήδη έχουν δρομολογηθεί ακόμα και λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα το πως θα γίνεται η κάλυψη του αγώνα με πέντε κάμερες, δύο δημοσιογράφους (ένας στην περιγραφή πιθανόν αυτός θα είναι ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, ένας στο ρεπορτάζ των πάγκων), κάλυψη της συνέντευξης τύπου και άλλες εκπλήξεις. Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση ετοιμάζεται και ένα φιλικό στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αγυιά όπου θα γίνει και το πρώτο τεστ για την λειτουργία του Panachaiki TV.

Επίσης εντός της εβδομάδας θα βγει ανακοίνωση που θα αναλύει λεπτομερώς τη νέα διαδικασία που θα ακολουθείτε για τη διαφημιστική προβολή στους εντός έδρας αγώνες στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά. Συγκεκριμένα, όπως έχει διαρρεύσει θα αναρτηθεί στο νέο σάιτ της ΠΑΕ (ετοιμάζεται και θα είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με το ήδη υπάρχον) μία ψηφιακή μακέτα που θα έχει όλες τις επιλογές προβολής στο γήπεδο (led, σταθερές πινακίδες κλπ) και ο ενδιαφερόμενος θα επιλέγει εκεί που θέλει και με το αντίστοιχο ποσό θα κλείνει διαδικτυακά το μέρος που θέλει να προβάλλεται η επιχείρησή του.

Αναμφίβολα πρόκειται για κινήσεις που ανεβάζουν επίπεδο την ΠΑΕ και δείχνουν ότι σε οργανωτικό επίπεδο έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα στενά όρια της Super League 2.