Πρωτάθλημα Αεροπορίας : Ήττα και πικρός αποκλεισμός για την 116 ΠΜ στην Ηλεία

117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας-116 Πτέρυγα Μάχης Αράξου 3-2 (31’, 50’ Λούσκος, 37’ Βυθούλκας / 25’ Τσαβαλάς, 42’ Γκούρλας)

Την ήττα και τον πικρό αποκλεισμό γνώρισε η «ταλαντούχα» και νεανική ομάδα της 116 Πτέρυγας Μάχης Αράξου, από την αντίστοιχη της Ανδραβίδας, για την 1η φάση του Πρωταθλήματος Αεροπορίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Νίκης Τραγανού και οι γηπεδούχοι πιο έμπειροι και πιο ουσιαστικοί, πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην 116 ΠΜ, η οποία ήταν και το μεγάλο φαβορί του αγώνα.

Η ομάδα της 116 ΠΜ αποτελούταν από αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαϊας, ενώ και η αντίστοιχη της 117 ΠΜ είχε 4 ποδοσφαιριστές των δικών μας πρωταθλημάτων, που υπηρετούν στην μονάδα της Ανδραβίδας ως μόνιμο προσωπικό.

Το φίλμ του αγώνα

7’ Πολύ καλό σουτ του Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.

10’ Πολύ καλό σουτ του Χριστοδουλόπουλου έξω από την περιοχή, εντυπωσιακή απόκρουση του Αγοράκη με το ένα χέρι σε κόρνερ.

17’ Κόρνερ από τα δεξιά με τον Χριστοδουλόπουλο, ο Σώζος αμαρκάριστος θα πάρει την κεφαλιά η οποία θα περάσει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

25’ Γκοολλλ…Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαβαλά, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Αγοράκη για το 0-1

31’ Γκοολλλ…Άμεση απάντηση των γηπεδούχων στο τέρμα του ποδοσφαιριστή των Καλαβρύτων, όταν σε γέμισμα ο Λούσκος του Πανηλειακού ισοφαρίζει με γυριστή κεφαλιά σε 1-1.

37’ Γκοολλλ…Προβάδισμα για την ομάδα της 117 ΠΜ, οταν σε όμορφη πάσα του Τσιχλιά στον Βυθούλκα, ο τελευταίος με εξαιρετικό σούτ στέλνει την μπάλα στο αριστερό γάμα του Χασανδρινού

42’ Γκοολλλ… Ισοφάριση με τον Γκούρλα του Απόλλων Εγλυκάδας για την 116 ΠΜ, όταν σε σέντρα από τα δεξιά, έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά για το 2-2.

48’ Γκοολλλ…Νέο προβάδισμα για τους γηπεδούχους της Ανδραβίδας, όταν σε γύρισμα του Τσιχλιά από τα δεξιά, ο Λούσκος με προβολή σημειώνει το 3-2.

60’ Πλασέ του Γκούρλα μέσα από την μικρή περιοχή, ο Αγοράκης διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

67’ Τετ α τετ του από τα αριστερά του Γ. Λιάκου με τον Αγοράκη, ο έμπειρος Αχαϊός πορτιέρο διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

75’ Επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου από τα δεξιά, η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία χωρίς κάποιος να μπορεί να την στείλει στα δίχτυα.

80’ Διαμαρτυρίες για πέναλτι σε χέρι του Βυθούλκα από πλευράς 116 ΠΜ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

84’ Σούτ του Τσαβαλά, η μπάλα αδύναμα καταλήγει στην αγκαλιά του Αγοράκη

88’ Ευκαιρία για την Ανδραβίδα με την σέντρα-σούτ του Σπανού να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χασανδρινού.

90′ Εξαιρετική προβολή του Σουλιώτη στον Χαϊκάλη πριν σκοράρει, η μπάλα σε κόρνερ για την 116 ΠΜ.

92’ Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την 116 ΠΜ να φτάσει στην ισοφάριση και να οδηγήσει το παιχνίδι στα πέναλτι, όταν στην καλή εκτέλεση φάουλ του Τσαβαλά, ο Αγοράκης με τις γροθιές διώχνει σε κόρνερ.

Τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης με την 117 ΠΜ Ανδραβίδας να παίρνει μια μεγάλη πρόκριση για την επόμενη φάση.

117 ΠΜ (Σπ. Καρδάρας) : Αγοράκης, Λούσκος, Αρβανίτης, Δουβαράς, Μαρκαντωνάτος, Βατσής, Βυθούλκας, Μπλούφας, Τσιχλιάς, Μανωλίδης, Σουλιώτης

Αλλαγή : Παπαδόπουλος, Σπανός

116 ΠΜ (Τζ. Μαγκαφάς – Αντ. Τραγουλιάς) : Χασανδρινός, Χρονόπουλος, Χαϊκάλης, Αντ. Λιάκος, Κοτσίνης, Χριστοδουλόπουλος, Τσαβαλάς, Παναγιωτόπουλος, Γ. Λιάκος, Γκούρλας, Σώζος

Αγωνίστηκαν και οι : Καψής, Μπόσμος, Νάκας