Πρωταθλήτρια η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής

Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα της Κ19 της Παναχαϊκής, η οποία κέρδισε με 1-0 τον Ιωνικό και κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Χάρη Ράντου ήταν ο Βατής στο 71′ λεπτό.

Μια μεγάλη επιτυχία για το Αχαϊκό ποδόσφαιρο και για την κοκκινόμαυρη ομάδα, με όλο το μέλλον αυτών των παιδιών να είναι μπροστά για την μεγάλη ομάδα. Μια επιτυχία που η Παναχαϊκή οφείλει να χτίσει επάνω της.

Το φίλμ του αγώνα από το PgeOle :

11′ Απευθείας ο Ντούνης το κόρνερ, διώχνει με γροθιές ο Μπιτζίνης

17′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον Ντούνη, που δεν μπορεί να εκτελέσει εξ επαφής

20′ Απευθείας κόρνερ του Ντούνη, διώχνει με δυσκολία ο Μπιτζίνης

22′ Τρομερή επέμβαση του Γεωγόπουλου στο απευθείας φάουλ του Ντόβα

44′ Χαμένη ευκαιρία του Αθανασόπουλου εξ επαφής με το κεφάλι. Από ωραίο συνδυασμό του Ντούνη με τον Νικολόπουλο που σέντραρε στην καρδιά της άμυνας του Ιωνικού, με τον νεαρό επιθετικό να μην έχει καλή θέση σώματος και να αστοχεί από το ένα μέτρα!

47′ Σουτ του Ντούνη με δύσκολες συνθήκες από τα δεξιά της περοιχής

52′ Πολύ καλή στιγμή με τον Σταυρόπουλο, από το κόρνερ του Ντούνη από δεξιά. Νικάει τους πάντες στον αέρα αλλά η κεφαλιά του περνάει λίγο άουτ

64′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Κουραχάνη. Με το δεξί από τα αριστερά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει άουτ

71′ Γκοοολλλ Ο Βατής από το φάουλ του Παπαηλιού και αναταραχή στην μικρή περιοχή του Ιωνικού, κερδίζει τον Μάλλη και εκτελεί εξ επαφής τον Μπιτζίνη!

73‘ Εξ επαφής ο Ντούνης με το αριστερό στο δεύτερο δοκάρι! Μεγάλη στιγμή. Από το κόρνερ αριστερά του Παπαηλιού, η μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ και έξω

84′ Ατομική ενέργεια και τελείωμα του Τσολλάκου. Μπλοκάρει σταθερά ο Γεωργόπουλος

Ιωνικός : Μπιτζίνης, Νικόπουλος Ν. (82′ Παπαδόπουλος), Ζγκούρις, Μαλλής, Σάνκα, Λεμονίδης, Πανταμίδης, Ελέζι (46′ Αράτος), Τσολλάκου, Αυλωνίτης (60′ Αθανασιάδης), Ντόβας (60′ Μουκάκου)

Παναχαϊκή : Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος (70′ Αναστασόπουλος), Νικολόπουλος Θ., Βατής, Σταυρόπουλος, Κατσαΐτης, Παπαηλιού, Διαμαντόπουλος, Αθανασόπουλος, Κουραχάνης (78′ Βεντουρής), Ντούνης (89′ Βαγενάς)