Πρωταθλητές Κυκλάδων τρεις Αιγιώτες

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπυ των Κυκλάδων η Ελλάς Σύρου, αφού κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση του συνδιεκδηκητή Πανναξιακού μέσα στη Νάξο με σκορ 0-1 και να κατακτήσει και μαθηματικά το Πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Στην ομάδα της Σούρου αγωνίζονται τρεις παίκτης με καταγωγή από την Αιγιάλεια. Ο λόγος για τους Βασίλη Μπούνα, Γιώργο Μπακατσέλο και Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Η Συριανή ομάδα περιμένει πλέον τους αντιπάλους της, από τις άλλες Ενώσεις, ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις τις σε αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία από τους αγώνες αυτούς.

Θυμίζουμε 3 Ενώσεις θα πάρουν τα τυχερά εισιτήρια για την πολύ δύσκολη αυτή κατηγορία στην οποία εάν τα καταφέρει, θα βρει στον ίδιο όμιλο την ομάδα της Α.Ε Μυκόνου και την Σαντορίνη 2020.

Συνθέσεις:

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης): Σιμηστήρας, Καράϊ, Ανεβλαβής, Μανδηλαράς, Κωστόπουλος, Λουβερδής, Σέμε,Ζανελλάρη, Κόντη (52′ Πιτταράς), Πρεβόλης (75′ Βαθρακοκοίλης), Καλαβρός

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (90′ Μαραγκός), Κολλιακός, Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μανουδάκης, Μπούνας (88′ Λούσας), Μπακατσέλος (90′ Μπαλόπηττας), Παυλόπουλος, Ραμπαβίλας (79′ Συριανός), Περιάλης.