Πρωταθλητές οι παίδες του Άρη Πατρών

Μια τεράστια επιτυχία πέτυχε η Παιδική ομάδα του Άρη Πατρών/Αχαϊκού, που στην 1η της χρονιά, κατάφερε με σπουδαία πορεία να πάρει τον τίτλο, αν και τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας του Γ’ Ομίλου, αλλά με απίστευτες εμφανίσεις στα νοκ-άουτ, πέρασε Αρόη (2-0) και Κεραυνό Αγ., Βασιλείου (3-1) και έφτασε στον μεγάλο τελικό με τον Δία τον οποίο νίκησε με 3-2.

Τα παιδιά του Κώστα Κραβαριώτη, με την βοήθεια και του Κώστα Κωνσταντινίδη, του Μίλτου Μητρόπουλου, του Χρήστου Γκρέκα και του Χρήστου Λούβαρη πήραν το τρόπαιο κόντρα σε μια ακαδημία που έχει μακρά πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα.

Με τον Μαντά να ανοίγει το σκορ μέσα από την περιοχή η ομάδας προηγήθηκε 1-0 για να ισοφαρίσει ο Δίας σε 1-1 και αν δώσει άλλη αίσθηση στον τελικό. Όμως η ανωτερότητα του Άρη Π./Αχαϊκού ήταν εμφανής. Με 2 γκολ του Ορφέα Κορφιάτη, με κεφαλιά από κόρνερ στο 35′ και με όμορφο πλασέ σε τετ α τετ στο 65′ έγινε το 3-1, με τον Δία απλά να μειώνει στο τελικό 3-2.

Η σύνθεση

Άρης Π./Αχαϊκός (Κραβαριώτης/Κωνσταντινίδης): Κωστόπουλος (Αποστολόπουλος), Ν. Γκουβίτσας (Ν. Παρασκευόπουλος), Χοτζιάς, Π. Τσιρίνης, Λαζαράκης, Α. Παρασκευόπουλος, Κορφιάτης, Κανελλόπουλος, Μαραντζής (Τσιμεράκης), Μαντάς, Χασανάι (Κραβαριώτης).