Πρωταθλητές τρεις πρώην “κοκκινόμαυροι”

Η Μαρκό είναι η Πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ και θα βρεθεί μαζί με την Ελλάς Σύρου των Αχαιών, Ραμπαβίλα, Μπούνα, Μπακατσέλου στον δύσβατο δρόμο των πρωταθλητών των Ενώσεων στον όμιλο που θα συμπληρώσουν οι πρωταθλητές της Ανατολικής Αττικής, Αθηνών, Λέσβου Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσου.

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγγούλη έπαιξε όσο χρειάζονταν και πήρε το τρίποντο που τη στέλνει στα επόμενα μπαράζ όπου θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο-επιστροφή στην Γ’ Εθνική.

Στους «πράσινους» αγωνίζονται και δύο πρώην «κοκκινόμαυροι». Ο λόγος για τον πολύπειρο αμυντικό Γιώργο Λαμπρόπουλο, αλλά και για τον Ανδρέα Χούσα που έχουν φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής στη Β΄ Εθνική.

Είναι το «αφεντικό» της Ηλείας, ο απόλυτος πρωταγωνιστής και πρωταθλητής! Ο Πανηλειακός κατέκτησε το πρωτάθλημα έχοντας στη σύνθεσή του τον αμυντικό Δημήτρη Τσίγκρηλα που φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής στο ματς Κυπέλλου με το Φωστήρα Ταύρου, αλλά ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που τον έφερε μετέπειτα εκτός ομάδας.