Πρωταθλητής και αήττητος ο Άτλας!

Φωτογραφία: Νίκος Παπαστεφανάτος

Στον μεγάλο τελικό η Κ-14 του Άτλαντα επιβλήθηκε του Δαβουρλή Κ’92 με 1-0 έπειτα από το γκολ του Κάκιου στο 28′ της αναμέτρησης, έπειτα από σέντρα του Φαρδέλλα.

Αήττητη πορεία μέχρι το φινάλε για το συγκρότημα του Γιάννη Βογιατζή και των συνεργατών του, Χρήστου Τσίκα και Χρήστου Φαρδέλλα.

Άλλωστε, η τελευταία ήττα ήταν στο περσινό πρωτάθλημα από την Πάτρα 2005. Από τότε, αυτό το τμήμα Κ14 δεν έχει ηττηθεί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Ζήκος με βοηθούς τους Γιώργο Παυλόπουλο και Χρήστο Μάστορα και 4ο τον Χρήστο Ζεντέλη.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Αρβανίτης, Χρυσανθόπουλος, Αραμπατζής, Τσεκούρας, Μπερδές, Γασπαρινάτος, Παπαδόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Κομινάτος, Μήτσης, Τσιατούρης. Έπαιξαν και οι: Αγγελόπουλος, Πάνας, Ασπρούδης, Βέρρας, Σταματελάτος, Ασημακόπουλος, Παπαπέτρος, Παπακωστόπουλος.

ΑΤΛΑΣ (Γ. Βογιατζής): Σταυρόπουλος, Φαρδέλλας, Π. Αγγελής, Σταθόπουλος, Τριαντόπουλος, Δημακόπουλος, Ε. Αγγελής, Μ. Αγγελόπουλος, Κανελλάκης, Τούφας, Ξυπολιάς. Έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Λιακόπουλος, Μπρακατσέλος, Κάκιος, Άσπρος, Σάκο, Μακρυγιώργος. Τραυματίας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Χρήστος Αγγελόπουλος.