Πρωταθλητής και αήττητος ο Απόλλων Εγλυκάδας

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που επιβεβαίωσε ότι οι δύο ομάδες δικαίως ανέβηκαν στην Α΄ Κατηγορία, ο Απόλλων Εγλυκάδας πήρε τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στο Δρέπανο με 3-2 και εξασφάλισε τον τίτλο στον Β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας, μία αγωνιστική πριν το τέλος. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Άρη Πλέγα, προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Νίκο Μανιάτη με διαγώνιο σουτ.

Η ομάδα του Χρήστου Λάιου έκανε την ολική ανατροπή στο 9′ με κεφαλιά του Κυρηναίου Φουρφουρή και έκανε το 2-1 στο 34′ με πέναλτι του Μάριου Καμηνιώτη. Μια φάση που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι, θεωρώντας ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μπαλάση στο 77′, για να πετύχει την ολική ανατροπή με καρφωτή κεφαλιά ο ίδιος παίκτης έπειτα από σέντρα του Ντινόπουλου.

Οι συνθέσεις:

Α.Ε. ΔΡΕΠΑΝΟΥ (Χ. Λαϊος): Καρέλας, Κούβελα, Δ. Ζαφειρόπουλος, Κωνσταντίνι, Μπουρνάκας Γεωργίου, Τσοτσόλης, Χρυσανθόπουλος (58′ Στάμος), Φουρφουρής, Μ. Ζαφειρόπουλος, Καμηνιώτης (75’ Γ. Καρέλας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Α. Πλέγας): Κυρίτσης, Ντινόπουλος, Κερπινιώτης (90′ Λεβέντης), Καραβότας, Χριστόπουλος, Ανδριακόπουλος (46′ Σαριδάκης), Παντελής (68′ Μπάρλος), Παπαγεωργακόπουλος (68′ Γιαννόπουλος), Μανιάτης, Κ. Κερπινιώτης, Μπαλάσης (93′ Ασλανίδης).