Πρωταθλητής και με τη βούλα ο Παναιγιάλειος!

Ριόλο: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής : Νίκος Χρονάς
1ος Βοηθός : Παναγιώτης Ζούλης
2ος Βοηθός : Θεόφιλος Τραγουλιάς
4ος Διαιτητής : Ιωάννης Πράνταλος

Αν και τα βρήκε σκούρα στο γήπεδο του Ριόλου,ο Παναιγιάλειος κατάφερε μέσα σε 5′ λεπτα (79′-84′) να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2 και να πανηγυρίσει την κατάκτηση το πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Παναιγιαλείου κατάφερε να διαψεύσει όλους τους “ειδήμονες” που έλεγαν περί διάλυση του συλλόγου τον Ιανουάριο και έδειξε για ακόμη μία φορά πως η φανέλα είναι βαριά και ο Παναιγιάλειος αξίζει να βρίσκεται στα επαγγελματικά στρώματα του ποδοσφαίρου και όχι στο ερασιτεχνικό.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανμοβριακό βέβαια τα βρήκε αρκετά σκούρα καθώς η ομάδα του κ.Λαγού κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 (σκορ παράτασης) και έδειχνε ότι μπορεί να “λυγίσει” τον Παναιγιάλειο.

Κάπου εκεί ήρθε η εμπειρία του Παναγιώτη Κόρμπου ο οποίος εισήλθε στο 56′ στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η ομάδα του Παναιγιαλείου να ελέγξει τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Κόρμπος έβγαλε και εξαιρετική κάθετη πάσα στον Σκούτα ο οποίος μείωσε σε 2-1 και άλλαξε ολες τις ισορροπίες της αναμέτρησης.

Για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα να αναλάβει δράση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βαγγέλης Γκάτσης για την ισοφάριση και ουσιαστικά εξασφάλισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα του Παναιγιαλείου.

Πλέον ο Παναιγιάλειος θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με στόχο την άνοδο στην Γ Εθνική.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Πανμοβριακού Ριόλου καθώς κατάφερε να παλέψει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ενώ στο 48′ έφερε και το παιχνίδι σε σκορ παράτασης, όμως στο τέλος μίλησε η “εμπειρία” του Παναιγιαλείου.

Τέλος αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο του Ριόλου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ενώ υπήρχαν και οπαδοί του Παναιγιαλείου που δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά το φιλμ της αναμέτρησης :

27′ Σέντρα Ρουμπάτου κεφαλιά Δημητρακόπουλου θα μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.

31′ Σουτ Λιάκου θα μπλοκάρει σταθερά ο Αθανασόπουλος.

34′ Πέναλτι για την ομάδα του Πανμοβριακού καθώς ο Νιφορόπουλος θα κάνει το σουτ με την μπάλα να βρίσκει σε χέρι και τον κ Χρονά να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Παναιγιαλείου, καθώς ο 2ος βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νιφορόπουλος για το 1-0.

38′ Ο Παναιγιάλειος διαμαρτύρεται για πέναλτι καθώς ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λιάτου και κεφαλιά του Παπαδόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βαλογιάννη με τον κ.Χρονά να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

48′ Χέρι του Μιχάλη Σπανού εντός περιοχής με τον κ.Χρονά να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Νιφορόπουλος για το 2-0.

51′ Σουτ Σκούτα θα μπλοκάρει εύκολα ο Κυριακόπουλος.

66′ Κόρνερ Λιάτου γυριστή κεφαλιά του Μιχάλη Σπανού η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

71′ Σουτ Νιφορόπουλου θα αποκρούσει στην δεξιά του γωνία ο Αθανασόπουλος.

79′ Εξαιρετική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Κόρμπου και ο Σκούτας τετ α τετ με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 2-1 (σκορ πρόκρισης Παναιγιαλείου).

84′ Σέντρα Αρβανίτη κεφαλιά του Γκάτση από το ύψος της μικρής περιοχής για το 2-2.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Γ. Λαγός): Π. Κυριακόπουλος, Πυρρής (78′ Παπαδάτος), Δ. Κυριακόπουλος, Μπουρδέκας, Κοκκίνης, Βαλογιάννης, Καρακάσης, Δημητρακόπουλος (70′ Κουραχάνης), Ρουμπάτος, Νιφορόπουλος, Λιάκος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Οικονόμου (79′ Μαχαίρας), Χούσα (56′ Βλάχος), Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Α. Σπανός (56′ Κόρμπος), Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκάτσης, Λιάτος.