Πρωταθλητής και τώρα Σούπερ Λιγκ για Γ. Μουστακόπουλο

Η Καλλιθέα γιόρτασε σήμερα την επιστροφή της στη Super League 1, στο νικηφόρο 4-1 επί της Καλαμάτας, στο «Γρ. Λαμπράκης», στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2. Σε αυτή τη σπουδαία ομάδα σημαντικό ρόλο είχε ο Πατρινός παίκτης Γιώργος Μουστακόπουλος, όπως και ο Αχαγιώτης Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Οι γηπεδούχοι στο 7’ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Λουκίνας με συρτή σέντρα από τα δεξιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντεμέτριους για το 1-0. Στο 15’ ο Λουκίνας εκμεταλλεύτηκε την βαθιά μπαλιά του Γεβρέμοβιτς και έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στο 49’ έφτασε και σε τρίτο γκολ. Ο Τσιντώνης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοβάλ. Η Μαύρη Θύελλα στο 65’ μείωσε, όταν ο Ακόστα έσπασε στον Μπαράλες και εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-1. Το τελικό 4-1 γράφτηκε στο 88′, όταν ο Λουκίνας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον Κοβάλ.

Συνθέσεις:

Kαλλιθέα (Βοσνιάδης): Πάντος, Μαρότα (60′ Κολτσίδας), Βλάχος, Γεβρέμοβιτς, Ουές (60′ Μανθάτης), Μπουλούλης, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης, Ντεμέτριους (60′ Νεκούλ), Βασιλόγιαννης (57′ Τόρρες), Λουκίνας.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κατάλντι (46′ Τάτος – 60′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (46′ Δρούγας), Γρίβας (46′ Σάλα), Μπαράλες, Ακόστα.