Πρωταθλητής Νέων ο Άρης Πατρών

Ποιος να φανταστεί! Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό από ανθρώπους που το πίστευαν πολύ και έδωσαν τα πάντα, ανταμείφθηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μια τεράστια δικαίωση για τη διοίκηση.

Ο Άρης είναι πρωταθλητής Νέων, καθώς επιβλήθηκε με 3-2 του Άτλαντα σε έναν καταπληκτικό τελικό στο γήπεδο Προσφυγικών. Το α’ ημίχρονο ήταν φανταστικό και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2. Η ομάδα των Προσφυγικών προηγήθηκε στο 11’ με σουτ του Παρασκευόπουλου από 30 μέτρα, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα.

Στο 17’ ξαναπήρε το προβάδισμα με έξυπνο τελείωμα του Μαντά, όμως στο 23’ ο Ατλας ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο μίλησε η «κόκκινη» καρδιά. Σε μια αντεπίθεση της ομάδας, ο Μαντάς κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σταθόπουλος.

Παράλληλα, οι πιτσιρικάδες έστειλαν το μήνυμα προς όλους, πως δεν πρέπει να πάει χαμένη η φετινή προσπάθεια και να στηριχθεί ξανά απ’ όλους.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο προπονητής Κώστας Κωνσταντινίδης: Γ. Τσιρίνης, Γουρδούπης, Παν. Τσιρίνης, Αλ. Κούλος, Χότζα, Παπαγεωργίου (Πάντος), Παρασκευόπουλος (Β. Κούλος), Μαλιούκης, Σταθόπουλος, Μαντάς (Γαρδούνης), Παπαευθυμίου.

*Η ενημέρωση από τη σελίδα του Άρη Πατρών