Πρόκριση για το Πάτραι στο ντέρμπι του Κυπέλλου (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Σουτζόγλου Παναγιώτης

Διαιτητής: Χρονάς Νικόλαος (Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, Βασιλόπουλος Γεώργιος)

Σκόρερ: 59′ Ζελενίτσας

Το φίλμ του αγώνα :

30′ Απίθανη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γαβριήλ υποδέχθηκε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πέρασε τον τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία αλλά ο Λαζανάς έβαλε τελευταία στιγμή το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ.

41′ Πρώτη καλή φάση για τον Ατρόμητο, όταν έφυγε στην αντεπίθεση ο Κωστής, έφερε την μπάλα στο αριστερό, έκανε το σουτ αλλά ο Φωτόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

46′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Λαλούσης υποδέχθηκε την μπάλα, κέρδισε την κόντρα, μπήκε στην περιοχή και το σουτ που έκανε έδιωξε ο Μπίτη εντυπωσιακά σε κόρνερ.

59′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν ο Ζελενίτσας μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

62′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Στεργίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκάτσης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

69′ Ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γερογιάννης έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε την έκοψε εντυπωσιακά η άμυνα του Ατρομήτου σε κόρνερ.

Συνθέσεις
ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): Φωτόπουλος, Γαβριήλ (70′ Στανής), Παπαγεωργίου (84′ Πιπεράκης), Λαλούσης, Ζελενίτσας, Γερογιάννης, (90+2 Γιαννόπουλος), Νικολόπουλος, Τσίμπιτσης, Λεγάτος, Σουγλέρης, Μπακάλης

Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Μπίτη, Στεργίδης, Χριστόπουλος, Λαζανάς, Νικολακόπουλος, Παπασπυρόπουλος (76′ Παλούκης), Σμυρλής (60′ Μπακόπουλος), Αποστολόπουλος, Τσάτος (65′ Αγγελόπουλος), Γκάτσης, Κωστής

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση