Πρόκριση στα ημιτελικά για την ακαδημία της Παναχαϊκής

Νίκη-πρόκριση πέτυχε η ομάδα Παίδων (Κ16) της Παναχαϊκής, η οποία επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι 3-3 (5-4) του Κεραυνού Αγίου Βασίλειου, το απόγευμα του Σαββάτου 8/6 στο γήπεδο της Παναχαϊκής, για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας πολλές τελικές καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ με τον Παπακωνσταντίνου, μετά από ωραίο γύρισμα του Αναστασόπουλου. Ακολούθησε η ισοφάριση του Κεραυνού, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ναλμπάντης σέρβιρε στον Ασπρούδη, ο οποίος με εκπληκτικό πλασέ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Παναχαϊκή.

Στο δεύτερο μισό, η ομάδα του Κεραυνού κατάφερε να βρει το γκολ της προσωρινής ισοφάρισης, καθώς ο Μπραντάν μετά από εκτέλεση πέναλτι έφερε και πάλι την Παναχαϊκή σε θέση οδηγού. Το σκορ της κανονικής διαρκείας του αγώνα διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, ο οποίος οδηγήθηκε στην 5λεπτη παράταση η οποία δεν ανέδειξε νικητή. Έτσι, η πρόκριση στα ημιτελικά ήλθε στη διαδικασία των πέναλτι μετά τα εύστοχα των Γασπαρινάτου, Ασπρούδη, Μπραντάν, Βιανέλλο και Παπακωνσταντίνου καθώς και την απόκρουση του Καζακόπουλου.

Στον ημιτελικό, η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άτλα, σε μόνο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Προσφυγικών.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανδρεόπουλος, Καζακόπουλος, Κοντοχρήστος, Αλεξόπουλος, Ανδρικόπουλος, Ηλιόπουλος, Λινάρδος, Πιστικός, Βίγλας, Μπραντάν, Αναστασόπουλος, Πανουτσόπουλος, Ρουμελιώτης, Σταματάκης, Σχινάς, Χριστοδουλόπουλος, Ασπρούδης, Ζωγόπουλος, Κόλλιας, Ναλμπάντης, Γασπαρινάτος, Γιώτης.