Πρώτη, αήττητη και καλύτερη η Δάφνη Πατρών!

Για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας η ιστορική Δάφνη Πατρών ήταν νικήτρια με σκορ 2-0, κόντρα στον Αστέρα Μιντιλογλίου σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων, αντί για το δημοτικό γήπεδο Μιντιλογλίου (λόγο εργασιών).

Η ομάδα του Δημήτρη Νικόλα ήταν κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι, μην επιτρέποντας στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει ουσιαστικά. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε όλη η ομάδα, με τον Δημήτρη Παπαστεργίου (που επέστρεψε μετά από την τιμωρία μίας αγωνιστικής) και τον Γραμματικό να πραγματοποιούν εξαιρετικό παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε ο Χότζα με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 42′, και στο 61′ ο Μπουρλάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα η Δάφνη Πατρών πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της.

Επόμενο παιχνίδι αύριο, Τετάρτη 15/11 για το θεσμό του κυπέλλου, στο ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας, με αντίπαλο την Νίκη Προαστείου.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ:(ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ) Τζούρας, Πλέγας Ε, Καρράς (75′ Νιφόρας), Μαυροκέφαλος, Πλέγας Φ, Τριανταφύλλου, Παπαλεξόπουλος (46′ Βασιλείου, 60′ Νεμουτιάνος), Κρεμμύδας, Παναγιωτόπουλος (75′ Πετρόπουλος), Κουτσαντώνης, Φωτόπουλος (75′ Λιβέρης).

Α Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: (ΝΙΚΟΛΑΣ) Τριβέλλας, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παναγόπουλος (77′ Σταμπολτάς), Παπαστεργίου, Αναγνωστόπουλος (59′ Έξαρχος), Τσιόλου (77′ Ντεράι), Γραμματικός, Χότζα (77′ Στάμος), Μπουρλάκης, Μπινιέρης (71’Παναγιωτόπουλος).