“Πρώτη” για τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου, συνεργασία με την Sportsanalysis

Τη Δευτέρα (29/7) και ώρα 18:45 στην ιστορική έδρα της ομάδας στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Ανδρέας Ανδρούτσος εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε το καλοκαίρι, καθώς ο βασικός κορμός της ομάδας που παρέμεινε ενισχύθηκε με τις ποιοτικές προσθήκες νεαρών παικτών με εμπειρίες, τις οποίες επέβαλε η συμμετοχή της ομάδας στο σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορία.

Θέμα ωρών είναι και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιάννη Σπανού, όπως σας έχει ενημερώσει το patragoal.gr εδώ και πολύ καιρό.

Σπουδαία συνεργασία με την Sportsanalysis

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα “τρέχει” με την Sportsanalysis. Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον εξειδικευμένο προπονητή φυσικής κατάστασης Μάκη Παρασκευόπουλο.

Ένας από τους κορυφαίος στο είδος του, θα αναλάβει το πόστο του υπεύθυνου αξιολόγησης και σχεδιασμού προπονητικών προγραμμάτων, κάτι που αφορά τόσο την ανδρική ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομών.

Ο Μάκης Παρασκευόπουλος έχει μία μακρά πορεία στον επαγγελματικό αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο και με την τεχνογνωσία του αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.