Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Εθνικό Πατρών

ZAΡΟΥΧΛΕΪΚΑ: Βύρωνας Ξυπολιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννόπουλος (Σωτηρόπουλος-Χαμουζάς)

Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη ήταν επιτακτική και για τις δύο ομάδες ο Εθνικός Πατρών έδειξε καλύτερο πρόσωπο και επικράτησε της Αναγέννησης Πατρών με σκορ 3-0.

Για την ακρίβεια όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 65′ ο Αναγνωστόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπαζάρογλου αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 75′ ο Λάβδας έκανε ωραία ατομική ενέργεια, στην συνέχεια γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο πλασέ ο Αναγνωστόπουλος έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 80′ όταν ο Κακαφώνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια ο Σώζος την έστειλε στα δίχτυα. Με αυτήν την νίκη ο Εθνικός έφτασε τους 4 βαθμούς και αντενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Πατρών βρίσκεται ουραγός του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό.

Επίσης να αναφέρουμε πως στον πάγκο του Εθνικού Πατρών κάθισε ο Βύρωνας Καραβίας ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε και με το “δεξί”. Ντεμπούτο πραγματοποίησε και ο έμπειρος σέντερ φορ Γιάννης Μπαζάρογλου ο οποίος μάλιστα σκόραρε και έδειξε με το καλημέρα πως θα βοηθήσει πολύ τους “μπλε” στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Φοής): Μ. Μπερτσουκλής, Ν. Μπερτσουκλής (29’Χαβάνης), Λιακόπουλος, Πετρακόπουλος, Τσίμπιτσης (85’Μανωλόπουλος), Κατσιάδας, Δημητριάδης, Φραντζής, Πανταζόπουλος (85’Καμπούρης), Αλποχωρίτης, Κατσαρέλιας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ /ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Β. Καραβίας) : Σοφιανίδης, Ασημακόπουλος, Αλέμης (88’Σακελλαρίου), Μαργώνης, Σταμόπουλος, Κακαφώνης, Θοδώρη (58’Μπεξής), Αναγνωστόπουλος, Σώζος, (88’Βέρρας), Σπηλιωτόπουλος (88’Αθανασόπουλος), Μπαζάρογλου (69′ Λάβδας).