Πρώτος και καλύτερος ο Ατρόμητος Πατρών (photos)

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Χρονάς Νικόλαος (Ανδριανός Μιχάλης, Γαλάνης Δημήτρης/Ελευθέριος)

Σκόρερ: 49′ Γκάτσης, 56′ 78′ Κωστής

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής του Β’ ομίλου, καθώς ο Ατρόμητος Πατρών επικράτησε της Αχαϊκής με σκορ 3-0.

Με αυτή την ο Ατρόμητος σκαρφάλωσε πιο ψηλά ακόμα στην πρώτη θέση, θέλοντας να ξεκινήσει πρώτος και με διαφορά στα πλέι οφς της Α’ κατηγορίας.

Απ’την άλλη η ομάδα του Γιώργου Λαγού δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα που θα την έφερνε στα πλέι οφ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και πολλές φάσεις, η Αχαϊκή είχε το παιχνίδι στα μέτρα της, ωστόσο δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ανοίγοντας νωρίς το σκορ με τον Γκάτση στο 49′. Στη συνέχεια έβαλε άλλα δύο γκολ ο Κωστής κάνοντας το τελικό 3-0 στα Ζαρουχλέικα.

Ο διαιτητής Χρονάς διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι, καθώς οι οπαδοί της Αχαϊκής εισήλθαν μέσα στο γήπεδο σπάζοντας τα σύρματα του γηπέδου. Ψυχραιμότεροι παίκτες και ανθρώποι απ’τον πάγκο της Αχαϊκής τους εμπόδισαν να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο κι έτσι ο διαιτητής Χρονάς συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Μάλιστα και ο Ατρόμητος θέλησε να συνεχιστεί το παιχνίδι και συνέβαλλε αρκετά σε αυτό.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος Πατρών φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Λάππα, ενώ η Αχαϊκή υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνεΐκων για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το φίλμ του αγώνα :

6′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αχαϊκή, όταν ο Μπίκος έκανε την κάθετη για τον Καλαντζή, αυτός έκανε το σουτ από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

25′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Αποστολόπουλος έκανε το 1-2 με τον Κωστής, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα για τον Κωστή , έκανε το σουτ από τα αριστερά αλλά ο Κωνσταντινόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

45′ Τριπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Κωνσταντινόπουλος έκανε την απόκρουση, στη συνέχεια ο Αγγελόπουλος έκανε δεύτερο άουτ το οποίο βρήκε στον Γκάτση και τέλος μετά από μια σέντρα από τα αριστερά ο Αρβανίτης υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

46′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν έκανε τη σέντρα ο Αρβανίτης από τα αριστερά, ο Γκάτσης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

47′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Γκάτσης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

56′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν έκανε το γύρισμα ο Αγγελόπουλος από τα δεξιά ο Κωστής με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

66′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Μαστραντωνάκης έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κωνσταντινόπουλος έκανε δυσκολη επέμβαση και στη συνέχεια ο Γκάτσης δεν κατάφερε να κάνει το σουτ και έδιωξαν την μπάλα οι αμυντικοί.

70′ Διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι από τον διαιτητή Χρονά, καθώς οι οπαδοί της Αχαϊκής εισήλθαν μέσα στο γήπεδο σπάζοντας τα σύρματα του γηπέδου. Ψυχραιμότεροι παίκτες και ανθρώποι απ’τον πάγκο της Αχαϊκής του εμπόδισαν να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο κι έτσι ο διαιτητής Χρονάς συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

78′ Γκολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Μαστραντωνάκης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Κωστής έκανε το πλασέ αλλά ο Κωνσταντινόπουλος έκανε την απόκρουση και ο ίδιος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

89′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αχαϊκή, όταν ο Μπραντάν έκανε το μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μπίτη έκανε μια εξαιρετική απόκρουση και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης) : Μπίτη, Αγγελόπουλος (63′ Παπασπυρόπουλος), Χριστόπουλος (36′ Πανταζόπουλος), Σπανός, Νικολακόπουλος, Αρβανίτης (82′ Λαζανάς), Στεργίδης (82′ Σμυρλής), Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκάτσης, Κωστής (82′ Γκότσης)

Αχαϊκή (Γιώργος Λαγός) : Κωνσταντινόπουλος, Πλέγας (58′ Κωνσταντόπουλος), Σμπόρας, Κλησής, Σούλης (63′ Ταπεινός), Καρμοκόλιας, Μπίκος (58′ Μπραντάν), Παναγιωτόπουλος, Μπαλασόπουλος, Φωτόπουλος, Καζαντζής

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση