Πρώτος και καλύτερος ο Παναχαϊκός, έ(Χ)ασε έδαφος η Αρόη

Νέα νίκη και μοναξιά στην κορυφή για την ομάδα του Παναχαϊκού με ανατροπή και σκορ 3-1 επί του Αίαντα Ανθούπλης που έμεινε πίσω στη “μάχη” της τετράδας. Δύο γκολ ο Άγγελος Σπυρόπουλος και ένα ο Καραβούλιας για τους Σουλιώτες που παραμένουν αήττητοι.

Σε πρωινό ματς που ολοκληρώθηκε πριν λίγο ΑΕΚ Πατρών και Α.Ε. Αρόης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Η ιστορική ομάδων των Συνόρων προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Γιάννη Γκλαβά στο 43ο λεπτό και ισοφαρίστηκε στην επανάληψη. Το γκολ για το συγκρότημα του Σπύρου Νάκου σημείωσε ο συνήθης ύποπτος Βλάσης Μάλλιαρης.

Χθες, ο Ολυμπιακός Καμαρών επικράτησε με 1-0 του Ρωμανού που έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη στο πρωτάθλημα.  “Λυτρωτής” ο Βασίλης Παπαθωμάς για το συγκρότημα του Ιάσονα Σταυρόπουλου και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους» που κάνουν όνειρα πλέον για είσοδο στην προνομοιούχο τετράδα.

Στο ματς του πρώτου ομίλου η Α.Ε. Μετοχίου πέρασε νικηφόρα από τη Χαλανδρίτσα επικρατώντας με 2-1 του Α.Ο. Βασιλικού. Γκοτσούλας και Π. Γκοτσούλιας οι σκόρερ των «πρασίνων», είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε σε 1-1 ο Φώτης Ιατρού.

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλικό-Μετόχι 1-2 (43΄ Ιατρού – 11΄Γκοτσούλας, 78΄Π. Γκοτσούλιας)

ΑΟ Τριταίας -Νεάπολη Πατρών 4-3 (Αντ. Χριστόπουλος, Ν. Δελδήμος, Νικόλας – Σ. Κουτσοκωστας (2), Γ. Γαλάνης)

Ωλενιακός-ΑΕ Ροϊτίκων (αναβλήθηκε)

Δόξα Πατρών-Κρίνος (30/1)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Ρωμανός-Ολυμπιακός Καμαρών 0-1 (61΄ Παπαθωμάς)

Α.Ε.Κ. Πατρών-Α.Ε. Αρόης 1-1 (43΄ Γκλαβάς – Μάλλιαρης)

Αίας Πατρών-Παναχαϊκός 1-3 (8΄Παπαζαφείρης – 33΄, 78΄Σπυρόπουλος, 67΄Καραβούλιας)

Σκεπαστό-Αστέρας Λεοντίου (Αναβλήθηκε)