Πρώτο τρίποντο για τους «βιόλα»

Μάθε τα πάντα για την Πτώση αποδόσεων στοιχήματος

Μια ημέρα γεμάτη από ντέρμπι και γενικότερα μεγάλα παιχνίδια είναι η σημερινή, μιας και οι ρυθμοί μας έχουν επιστρέψει στο κανονικό, τουλάχιστον αναφορικά με την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, βέβαια, θα έχουμε διακοπή για τα φιλικά των Εθνικών ομάδων, κάτι που σημαίνει πως όλες οι ομάδες θα κληθούν να παίξουν μέχρι Κυριακή βράδυ το παιχνίδι τους. Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει το ματς στη Φλωρεντία, ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Τορίνο.

Φιορεντίνα: Η περσινή πορεία της Φιορεντίνα είναι κάτι που θέλουν να ξεχάσουν όλοι οι φίλοι της πολύ σύντομα και για το λόγο αυτό, η διοίκηση πέραν του ότι κράτησε όλα τα μεγάλα ονόματα στο ρόστερ, έκανε κινήσεις όπως αυτές των Νικολάς Γκονζάλες και Τορέιρα, ώστε να ανέβει επίπεδο ποιότητας. Στην πρεμιέρα της πάλεψε κόντρα στην ισχυρή Ρόμα εκτός έδρας, όμως η ομάδα του Μουρίνιο πήρε το τρίποντο, σε ένα επεισοδιακό ματς. Τώρα, όμως, επιστρέφει στην έδρα της και υποδέχεται τη Τορίνο, μια ομάδα που πέρσι ήταν μαζί της στα χαμηλά της κατάταξης. Ο Ιταλιάνο θα παρατάξει την ομάδα του επιθετικά, με στόχο ένα γρήγορο γκολ.

Τορίνο: Σε μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι, η Τορίνο «φόρτσαρε» στο φινάλε της χρονιάς, για να πάρει το εισιτήριο της παραμονής, καθώς είχε φτάσει πολύ οριακό σημείο, λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε. Οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν πως φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά αναφορικά με τη παραμονή αρχικά και στη συνέχεια, γιατί όχι, να τα δώσει όλα για το κάτι παραπάνω. Νέος τεχνικός στο σύλλογο ανέλαβε ο Ιβάν Τζούριτς, που ήταν άκρως επιτυχημένος με τη Βερόνα και τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Παίκτες όπως οι Σανάμπρια, Πιάτσα και Μαντράγκορα ήρθαν στο σύλλογο, όμως η πρεμιέρα δεν ήταν ιδανική, καθώς ήρθε η ήττα εντός έδρας στις καθυστερήσεις από την Αταλάντα. Πάει στη Φλωρεντία με στόχο να μείνει όρθια, έχει όμως αντικειμενικά δύσκολο έργο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με ήττα ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες στην πρεμιέρα της Σέριε Α’, όμως έχουν φιλοδοξίες να είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με πέρσι. Η Φιορεντίνα ενισχύθηκε, έδειξε καλά στοιχεία το καλοκαίρι και θεωρούμε πως θα πάρει το πρώτο της τρίποντο κόντρα στη «Γκρανάτα». Πάμε στον άσο του 2.25 από τη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)