Πυρσός: Παρέμεινε στο “τιμόνι” ο Γ. Νικολακόπουλος, δύο σπουδαίες μεταγραφές

Ανατροπή δεδομένων για την ομάδα του Πυρσού.

Ο Γιώργος Νικολακόπουλος θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, αφού συζήτησε με τη διοίκηση και ξεπεράστηκαν τα οποία προβλήματα υπήρχαν.

Παράλληλα, η ομάδα πραγματοποίησε τις δύο πρώτες μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Μικελάτος Σωτήριος και Αβραμόπουλος Ιωάννης, οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν ποιότητα και εμπειρία στην επιθετική και αμυντική γραμμή αντίστοιχα, έτσι ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος της ομάδας που είναι η είσοδος στην πεντάδα και η συμμετοχή στα Play off.

Ο Μικελάτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας κι έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και σε ανώτερες κατηγορίες, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στον Αστέρα Ιτέας.

Ο Αβραμόπουλος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και έπειτα αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΑ, έχοντας γεμάτες χρονιές.

Επίσης, ο Πυρσός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές από ανώτερη κατηγορία και σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.