Ρήξη με την πλευρά Τσαρτόλια και δημιουργία ακαδημιών από την ΠΑΕ

Δεν προέκυψε συμφωνία στο κομμάτι των ακαδημιών που επί της ουσίας θα επισφράγιζε την μελλοντική σχέση της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής.

Η θέση της ΠΑΕ ήταν εξαρχής συγκεκριμένη και ξεκάθαρη και για το λόγο αυτό προγραμματίστηκε μία τελευταία διαπραγμάτευση των ιθυνόντων της ΠΑΕ με τον κ. Τσαρτόλια προκειμένου να αντιληφθεί ότι τον κύριο λόγο για την συνέχιση της λειτουργίας των ακαδημιών έχει μόνο η ΠΑΕ.

Η θέση της Ερασιτεχνικής ήταν εξαρχής ουδέτερη, κάτι που φυσικά αντιλαμβάνεται ο καθένας από τη στιγμή που ο κ. Τσαρτόλιας καταβάλλει μισθώματα. Αυτό που βγήκε προς τα έξω από την πλευρά της ΠΑΕ, είναι ότι υπάρχει ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές και όπως φαίνεται θα γίνει διαχωρισμός ακαδημιών ΠΑΕ με Ερασιτεχνική.

Δηλαδή θα δημιουργηθούν ακαδημίες της ΠΑΕ με νομική υπόσταση, ενώ ο Γιώργος Μπάρλος είναι αποφασισμένος να τραβήξει το θέμα και θα γνωστοποιήσει ότι η επίσημη ακαδημία  της Παναχαϊκής θα είναι αυτή που θα δημιουργήσει η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Λουμπαρδέας θα ηγηθεί στο κομμάτι των ακαδημιών, ενώ άμεσα θα ανακοινωθεί το τεχνικό τιμ και πολλές λεπτομέρειες που θα αφορούν τη νέα δομή.