“Σάρωσε” στα Καλάβρυτα ο Τάκης Βαρβιτσιώτης

Δεν αποτελεί μυστικό, ότι ο αθλητισμός αποτελεί μεγάλη “δεξαμενή άντλησης” υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου άλλωστε είναι και πολλαπλάσιοι οι υποψήφιοι για τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 εξελέγησαν σε δήμους και περιφέρειες πολλά γνωστά ονόματα κυρίως από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.

Στον Δήμο Καλαβρύτων την «πρωτιά» εξασφάλισε ο πρόεδρος και «ψυχή» της Α.Ε. Καλαβρύτων, Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης που όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της Ένωσης έχουν δημιουργήσει μια αθλητική «κυψέλη» στην ορεινή επαρχία για όλα τα αθλήματα. Ο Τάκης Βαρβιτσιώτης τα πήγε περίφημα, παίρνοντας τις περισσότερες ψήφους και μέσω ανακοίνωσής του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στήριξαν.

Πιο αναλυτικά:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Οι Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου επανεξέλεξαν τον Δήμαρχο κύριο Παπαδόπουλο με πολύ μεγάλο ποσοστό για ακόμη μια πενταετία. Στις εκλογές οι δημότες του Δήμου Καλαβρύτων με τίμησαν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο και εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τα αποτελέσματα που ήδη ανακοινώθηκαν.
Ευχαριστώ όλους όσους αξιολόγησαν την προσωπική μου αξία και με υποστήριξαν με καθαρό και ειλικρινή τρόπο. Ευχαριστώ όλη την ομάδα των συνεργατών μου για την τίμια και ποιοτική προσπάθεια όλης της προηγούμενης περιόδου σε κάθε άκρη του Δήμου μας και την επικοινωνία με τους δημότες.
Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την υπομονή και συμπαράσταση.
Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστώ τους ανθρώπους που με ειλικρίνεια αποτέλεσα επιλογή τους για την εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων.
Με γνωρίζετε σαν άνθρωπο της ανιδιοτελούς προσφοράς και αυτό θα συνεχίσω τιμώντας με φιλότιμο την εμπιστοσύνη σας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα σε κάθε δημότη και κάτοικο του Δήμου μας, με συνέπεια και ειλικρίνεια για όλο το διάστημα της θητείας μου.
Από την αρχή του καινούριου χρόνου ξεκινάμε όλοι, με σχεδιασμό, όνειρα να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας και να είμαστε δίπλα στο πρόβλημα κάθε δημότη.
Για ένα αύριο καλύτερο για τον Τόπο μας και για όλους τους δημότες.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Παναγιώτης (Τάκης) Βαρβιτσιώτης