Σαν σήμερα: Η επίσημη παρουσίαση του Γιώργου Μπάρλου στην ηγεσία της Παναχαϊκής

Γιώργος Σωτηρόπουλος, Γιώργος Μπάρλος, Σπύρος Δήμου στην παρουσίαση της νέας διοίκησης

Πέρυσι στις 21/2 μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις ο Γιώργος Μπάρλος τα βρίσκει σε όλα με τον Σάκη Καλογερόπουλο και αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η φωτογραφία πιστοποιεί την επισφράγιση της αλλαγής σελίδας στα διοικητικά της ομάδας.

Γιώργος Μπάρλος και Σάκης Καλογερόπουλος λίγο μετά το deal της μεταβίβασης. Πίσω τους οι νομικοί σύμβουλοι Χάρης Γρηγορίου και Κώστας Κρεμμύδας στο γραφείο του δεύτερου

Τελικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα η είδηση κυκλοφόρησε παντού καθώς οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια. Λάθη επί λαθών έφεραν ξανά την Παναχαϊκή, ένα βήμα πριν τη διάλυση, αλλά ο Γιώργος Μπάρλος ήταν εκεί ξεκινώντας τη προσπάθεια αναγέννησης σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή, αφού ακολούθησε το “lockdown” που παρέλυσε τη χώρα, λίγες ημέρες αργότερα.

Με Οφρυδόπουλο προπονητή, Λουμπαρδέα τεχνικό διευθυντή, με επιχειρηματίες δίπλα του που θα στηρίξουν έμπρακτα, όπως ο Σπύρος Δήμου. Με παίκτες που θα πληρωθούν άμεσα όπως ήδη έχουν ενημερωθεί, μέχρι και τον Δεκέμβριο. Αυτή η ομάδα θα βρισκόταν στη Δ΄ Εθνική, αλλά εδώ στην Πάτρα ξεχνάμε εύκολα και τα θεωρούμε όλα δεδομένα.

Γιώργος Μπάρλος: “Δεν υπόσχομαι τίποτα, θέλουμε να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ”

Με το καλημέρα ο Γιώργος Μπάρλος στην παρουσίαση του στον κόσμο της Πάτρας ήταν ξεκάθαρος. Τόνισε ότι δεν θα υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει παρά μόνο ότι θα προσπαθεί να κάνει και παραπάνω από όσα υπόσχεται. Στο πλευρό του τότε βρέθηκε και ο Σπύρος Δήμου που στήριξε την προσπάθεια έμπρακτα και από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξε και αυτός μαζί με τον Γιώργο Μπάρλο τις προθέσεις του.

Εκείνο το Σάββατο (22/2/2020) ο Γιώργος Μπάρλος μαζί με τον Σπύρο Δήμου δίνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό εξόφλησαν οφειλές δύο μηνών στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Η αρχή μίας νέας εποχής είχε ξεκινήσει. Βέβαια, ο Σπύρος Δήμου δεν συνεχίζει χορηγικά στην ομάδα, αλλά η συμβολή του και η γενικότερη στάση του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από όλη την Πάτρα. Συνεχίζει άλλωστε να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιώργο Μπάρλο και συνεργασία στις επιχειρήσεις τους.

Ο Γιώργος Μπάρλος χρειάζεται τη στήριξη της Πάτρας ένα χρόνο μετά. Μπήκε μπροστάρης σε μια χρονιά που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, χωρίς εισιτήρια και ελάχιστα έσοδα από διαφημίσεις. Ο πρώην σύμμαχος, Κώστας Χρυσανθόπουλος είχε δηλώσει πρόσφατα στο patragoal.gr:

“Πρέπει να σκύψουμε όλοι να βοηθήσουμε. Έχουμε υποχρέωση ως Πατρινοί και ως Παναχαϊκιώτες αλλά πραγματικοί Παναχαϊκιώτες όχι απλά να το διατυμπανίζουμε στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ. Δεν φτάνει αυτό. Κριτικές του καφενείου, της πλατείας και αλλού, δεν βοηθούν πουθενά. Να βάλουμε το χέρι στην τσέπη όλοι οι επιχειρηματίες της πόλης που κερδίζουν από την πόλη”. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του…