“Σειρήνες” του ΠΑΟΚ για Αχαιό γκολκίπερ!

Φωτογραφία: thematch.gr

Ο Αποστόλης Αναστασόπουλος έχει συσταθεί στο κοινό μέσω των Πετεινών και τα φετινά του κατορθώματα στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, όσο και από τη Μικτή Αχαΐας δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο σκάουτερ του ΠΑΟΚ, Κώστας Λαγωνίδης είναι από τους ανθρώπους που παρακολουθούν στενά τους αγώνες του ομίλου της Αχαΐας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο Διεθνής Βετεράνος Ποδοσφαιριστής με την μεγάλη πορεία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, έχει επιτελέσει μεγάλο έργο ως σκάουτερ του ΠΑΟΚ, όπου εργάζεται τα τελευταία χρόνια, ανακαλύπτοντας μεγάλα ταλέντα σε ολόκληρη την επικράτεια. Ο ίδιος επικοινώνησε με τον τέως πρόεδρο του Άρη Πατρών, Άρη Ρούσσο για τον νεαρό γκολκίπερ, Απόστολο Αναστασόπουλο για να μεταβεί στις 18 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη για τουλάχιστον ένα τριήμερο.

Ο Αναστασόπουλος (γιός του προέδρου του Πείρου Ισώματος), είχε κάνει αίσθηση παίζοντας από μικρή ηλικία, ωστόσο φέτος με τη φανέλα των Πετεινών και της Μικτής έδειξε πολλά καλά στοιχεία που έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει το δεδομένο φλερτ που υπάρχει από καιρό μαζί του.

Oι συμμετοχές στο “Attica”, η εκγύμναση με σπουδαίους προπονητές τερματοφυλάκων, η καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του Διονύση Βαλσαμή – Κώστα Κωνσταντινίδη του έχουν δώσει το δικαίωμα να ονειρεύεται, ότι του χρόνου μπορεί να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα υποδομών της Σούπερ Λιγκ.