«Σεφτέ» με Β. Λαζανά ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων

Στην απόκτηση της Βασιλικής Λαζανά προχώρησε ο Ατρόμητος Πατρών για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου, Χαράλαμπου Κοτσαύτη. Η Λαζανά είναι μια αρκετά έμπειρή αθλήτρια με αρκετές παραστάσεις από τα γήπεδα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός δείχνει ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε σωστή πορεία και στελεχώνει το τμήμα με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική αγορά, ενώ αναμένονται και άλλες κινήσεις οι οποίες θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ.

Η Βάσω Λαζανά γεννημένη το 1991 ξεκίνησε από μικρή στις ακαδημίες του Παμπατραϊκό. Ξεκίνησε το 2005 να παίζει στη νεοσύστατη τότε γυναικεία ομάδα της Πάτρας όπου και αγωνίστηκε σε αυτήν έως την ενηλικίωση της.

Επίσης, έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος σε όλα τα κλιμάκια των ομάδων, Νεάνιδες, Κορασίδες και Γυναίκες. Πέρυσι ήταν στην ΑΕΚ Μεσολογγίου, πρόπερσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Ρεθύμνου, Ίκαρο Πετρωτού, Α.Ο. Γλυφάδας και Αβάντιδες Χαλκίδας.