“Σεφτέ” στις νίκες η Κ-19 της Παναχαϊκής (pics)

Η Κ-19 της Παναχαϊκής σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League 2, καθώς για την 2η αγωνιστική επικράτησε στα Προσφυγικά με 2-0 της Επισκοπής. Στο 11′ ο Αθανασόπουλος άνοιξε το σκορ και το 2-0 ο Κουραχάνης στο 54o λεπτό.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

11′ Γκοοολ για την Παναχαϊκή, όταν ο Παπαηλίου έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα προς στην μικρή περιοχή και ο Αθανασόπουλος με προβολή άνοιξε το σκορ για τους κοκκινόμαυρους σε 1-0.

36′ Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή, όταν ο Παπαηλιου εκτέλεσε το φάουλ απευθείας από τα αριστερά, ο γκολκίπερ της Επισκοπής μπλόκαρε δύσκολα την μπάλα.

48′ Μεγάλη ευκαιρία για την Επισκοπή να ισοφαρίσει, όταν ο Αλεξάκης έβγαλε την κάθετη για τον Πεκίνι μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μικές απέκρουσε την μπάλα και έδιωξαν μακριά οι αμυντικοί.

54′ Γκοοοοολ για την Παναχαϊκή, όταν ο Αθανασόπουλος έφευγε στην αντεπίθεση, έδωσε πάσα στον Κουραχάνη και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

59′ Τεράστια ευκαιρία για την Παναχαϊκή, όταν ο Κουραχανης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πήρε φάλτσα, πήγαινε προς στα δίχτυα αλλά ο Χεμπάι πρόλαβε και την έδιωξε πάνω στη γραμμή δύσκολα.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ-19 (Χ. Ράντος): Μικές, Ανδριακόπουλος, Γερολυμάτος, Σταυρόπουλος, Τασσόπουλος, Τσέλα (64’ Ξένος), Κουραχάνης (72’ Διαμαντόπουλος), Κατσαΐτης, Αθανασόπουλος, Παπαηλιού (72’ Σταθόπουλος), Ντούνης (60’ Νικολόπουλος).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ-19: Χεμπάι, Μέτα, Νιώρας, Παπαναγιώτου (72’ Σέμι), Καραγιάννης Α., Τραιτοράκης, Λέκα, Μεργέμογλου, Πεκίνι, Μπερικάκης (72’ Τζουγανάκης), Αλεξάκης (87’ Κοτσαμπασίδης).

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ