Σε άλλο level το αθλητικό κέντρο “Rossoneri”

Το Αθλητικό κέντρο του Δαβουρλή Κ. ’92, Rossoneri στην περιοχή των Συχαινών, προχώρησε στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα, τοποθετώντας νέο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ο νέος τάπητας που «στρώθηκε» ήταν της κορυφαίας Γερμανικής εταιρίας Polytan τελευταίας υβριδικής τεχνολογίας με οικολογικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, για ασφαλές και ευχάριστο παιχνίδι.

Η γενικότερη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων περιελάβανε την ανακαίνιση των χώρων αναμονής, του καφέ και του γυμναστηρίου.

Ήταν κάτι που ήθελε πολύ ο ιδιοκτήτης, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος και γι’ αυτό τον λόγο απευθύνθηκε στον ειδικό τέτοιων καταστάσεων, Νίκο Πλέγα. Οι εργασίες σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους ανθρώπους της Ακαδημίας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δείχνουν τον δρόμο

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πάρουν πολλές ευκαιρίες και τη φετινή χρονιά στo Δαβουρλή Κ΄92. Στην ακαδημία που εδρεύει στα Συχαινά έχουν βρει τη… συνταγή της επιτυχίας, με τα νεαρά παιδιά που προωθούνται από την ακαδημία, να αρπάζουν την ευκαιρία και να αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στο Δαβουρλή Κ΄92 μένουν πιστοί στο πλάνο τους, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη νέα σεζόν, όπως αποδείχτηκε και τη εξαιρετική περσινή χρονιά, να παίρνουν τις ευκαιρίες τους, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το σωματείο.