Σε… αναμονή η Παναχαϊκή!

Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, μεταξύ αυτών και η Παναχαϊκή, επιθυμούν να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να ανοίξει ο δρόμος για αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης έπεσε στο τραπέζι στο προχθεσινό Δ.Σ. της Ένωσης, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια περαιτέρω ανάλυση. Σύμφωνα με πληροφορίες και το σύνολο σχεδόν των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 δεν είναι αντίθετο στο να γίνει αναδιάρθρωση, με την προϋπόθεση να μη θιγούν οι ίδιες οικονομικά, αν χρειαστεί να μοιραστεί η πίτα σε μεγαλύτερα κομμάτια.

Πάντως, στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν δηλαδή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα (απομένουν δύο αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία) κι αν τα αρμόδια όργανα αποφασίσουν για τη δημιουργία μιας δυνατής Β’ Εθνικής, χωρισμένη σε δύο ομίλους.

Όλα αυτά θα τα εξετάσει η επιτροπή εργασίας που συστάθηκε να λειτουργήσει υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο. Η επιτροπή θα κάνει συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον ΠΣΑΠ, τη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ.

Στην Παναχαϊκή συνεχίζουν να κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όπως είναι φυσικό, στην Παναχαϊκή δεν μπορεί να παρθεί καμία απόφαση για την επόμενη μέρα, αν και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έτοιμο πλάνο για τη νέα σεζόν, το οποίο και επεξεργάζονται.