Σε απόσταση αναπνοής η Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας

Στο γήπεδο της Ζήριας ο Λαλιώτης αιφνιδίασε τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ για λογαριασμό του Απόλλωνα Αιγίου στο 14ο λεπτό.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Φοίνικα / Ζήρια που με το εύστοχο πέναλτι του Χρυσανθόπουλου (είχε κερδίσει ο Γ. Καραΐνδρος) έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 31΄ και λίγο αργότερα πήρε προβάδισμα 2-1 με το σουτ του Καυγά στο 36΄.

Ο Λαλιώτης που είχε τραυματιστεί στη φάση του γκολ που πέτυχε, είχε σέντρα σουτ στο δοκάρι πριν ολοκληρωθεί το α΄ ημίχρονο.

Στο 63΄ ο Τέρπος πήρε την απόκρουση του Πετρόπουλου από το σουτ του Δ. Καραΐνδρου και ανέβασε την διαφορά στο 3-1 για την ομάδα του Θανάση Νταγιούκλα. Το τελικό 4-1 από τον Δ. Καραΐνδρο στο 70΄ αφού είχε προηγηθεί σουτ του Καυγά που αποκρούστηκε.

Αποβλήθηκε από τον Απόλλωνα στο 83΄ ο Τίτο.

Συνθέσεις:

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Εργκι (75΄ Φίλιας), Φραντζής (46΄ Τέρπος), Ραυτόπουλος, Κουκίδης (65΄ Γλωσσίδης), Ψυχογιάννης, Χρυσανθόπουλος, Γ. Καραΐνδρος, Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς, Νικολακόπουλος (75΄ Δημόπουλος).

Απόλλων Αιγίου: Πετρόπουλος, Μητσόπουλος (72΄ Ντόγια), Σανδραβέλης, Κατσαρός, Χιλα, Τσαμολιάς (60΄ Τρακαδάς), Παλαιολογόπουλος (72΄ Ράνγκα), Τίτο, Λαλιώτης, Λαμπίρης, Θεοδωρακόπουλος (77΄ Θωμάς).

Πηγή: εφημερίδα “Πρώτη της Αιγιάλειας”