Σε διαφορετικό πόστο τη νέα σεζόν ο Γ. Αμασιάδης

Για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε στη Γερμανία το προηγούμενο διάστημα ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Αμασιάδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε ανοιχτή προπόνηση της Πορτογαλίας και να φωτογραφηθεί με κάποιους ανθρώπους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Μάλιστα όπως τόνισε, τη νέα σεζόν θα τον δούμε σε ένα διαφορετικό πόστο στον χώρο του ποδοσφαίρου, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

«Τηρουμένων των αναλογιών και βλέποντας τα προβλήματα που είχε η ομάδα μετά τον Ιανουάριο (μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών και καθόλου οικονομική βοήθεια για μεταγραφές) θεωρώ πως σωστά δεν θέλησε να χτυπήσει την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία. Βλέποντας τα παραδείγματα ομάδων που ανέβηκαν κατηγορία, ενώ δεν ήταν έτοιμες γι΄ αυτό μιλήσαμε με τον Πρόεδρο από ένα χρονικό σημείο και μετά είπαμε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο.

Να πάρεις μια άνοδο, επειδή έπεσες και να πηγαίνεις σε παιχνίδια και να δέχεσαι βαριές ήττες, όπως έγινε με ομάδες πέρυσι που στο τέλος υποβιβάστηκαν δεν υπάρχει λόγος. Αυτή τη χρονιά θα πορευτεί διαφορετικά η Φλόγα Ροδιάς με Ακαδημίες και άλλους προπονητές.

Προσωπικά με κούρασε η χρόνια που ολοκληρώθηκε. Έκανα ένα ταξίδι στη Γερμανία για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και παρακολούθησα την προπόνηση της Πορτογαλίας, ανοιχτή για το κοινό (δεν επιτρέπονταν φωτογραφίες) και κάποιους ανθρώπους του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου. Η νέα χρονιά Θα είναι από διαφορετικό πόστο για εμένα. Καλό καλοκαίρι σε όλους και να θυμόμαστε ότι στο ποδόσφαιρο, πρέπει να βάζεις τη λογική πρώτα. Εύχομαι οι ομάδες που ανέβηκαν να έχουν μια καλή πορεία».