Σε επαγγελματικά πρότυπα κινείται η Νάπολη Πατρών

Σε μια σπουδαία συνεργασία προχώρησε η Νάπολη Πατρών όπως έγινε γνωστό. Οι Ναπολιτάνοι ανακοίνωσαν συνεργασία με την “PG GLOBAL LEGAL SERVICES” την πρώτη δικηγορική εταιρεία της πόλης, «θωρακίζοντας» το σύλλογο.

Οι «Ιταλοί» έκαναν την καλύτερη επιλογή, αφού στη δικηγορική εταιρεία, είναι εταίρος ένας άνθρωπος του αθλητισμού που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο ποδόσφαιρο και δεν είναι άλλος από το Δημήτρη Γκαβέρα που έφτασε μέχρι τη Σούπερ Λιγκ ως επόπτης.

Στη φωτογραφία διακρίνονται η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου κα Ιωάννα Αβράμη και τα μέλη του κ.κ. Γεώργιος Ζαχαρίου και Βασίλης Σταυρόπουλος  ως επίσης και ο νόμιμος εκπρόσωπος της Δικηγορικής Εταιρείας κ Δημήτριος Πεγλερίδης και οι εταίροι  κ.κ. Δημήτριος Γκαβέρας, Νικόλαος Γεωργίου και η κα Ελευθερία Παπαδογιάννη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Αθλητικό Σωματείο “ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Αστική Δικηγορική Εταιρεία  ΠΕΓΛΕΡΙΔΗΣ- ΓΚΑΒΕΡΑΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ, “PG GLOBAL LEGAL SERVICES”. Η “PG GLOBAL LEGAL SERVICES” με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκε τη νομική εκπροσώπηση του διεθνούς αναγνωρισμένου Αθλητικού Σωματείου και τα δύο μέρη υπέγραψαν σύμφωνο αποκλειστικής συνεργασίας».