Σε καλό δρόμο δρόμο ενόψει πλέι άουτ ο Ατρόμητος Πατρών

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Οικονόμου Κωνσταντίνος (Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Καρράς Ευάγγελος)
Σκόρερ: 29′ Πρίφτι, 90+2′ Τσάκωνας

Ο Ατρόμητος Πατρών επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου/Αχιλλέα και πήρε μία νίκη που σε συνάρτηση με τα ματς που ακολουθούν κόντρα σε Απόλλων Εγλυκάδας (άνευ αγώνος) και Εθνικό Πατρών θα του δώσουν έξτρα βαθμούς στα πλέι άουτ παραμονής.

ΦΙΛΜ:

15′ Πρώτη καλή φάση για τον Ατρόμητο, όταν ο Παλούκης έκανε το σουτ από τα αριστερά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι άουτ.

18′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Πρίφτι έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι, έκανε το σουτ αλλά ο Βεντουρής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

29′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πρίφτι με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους σε 1-0.

39′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο Αχιλλέα, έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάκα, ο Μπίτη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Τσάκωνας έπαιξε το 1-2 με τον Πρίφτι, αυτός έκανε το σουτ από τα δεξιά αλλά ο Βεντουρής έδιωξε δύσκολα σε πλάγιο.

69′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, όταν ο Καλύβας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μεθενίτης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Μπίτη έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο Παπασπυρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

86′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο να τελειώσει το ματς, όταν ο Μπακόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, υποδέχθηκε την μπάλα ο Χρυσανθακόπουλος, αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε ψηλά άουτ.

88′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, έπειτα από το κόρνερ του Πανιωνίου, είχε προωθηθεί ο Βεντουρής, έφυγε στην αντεπίθεση η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα, έκανε ένα σουτ από το κέντρο ο Τσάκωνας αλλά η μπάλα κατέληξε βασανιστικά δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

90+2 Γκολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Παλούκης έκλεψε την μπάλα, έβγαλε την πάσα για τον Τσάκωνα, έκανε το σουτ από τα δεξιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας) 1. Μπίτη, 2. Παλούκης , 3. Χριστόπουλος, 4. Παπασπυρόπουλος , 5. Τσίτσαρης, 6. Πανταζόπουλος, 7. Τσάκωνας, 8. Γκότσης Ν., 9. Γκότσης Π. (45′ Μπακόπουλος), 10. Μαργώνης (84′ Χρυσανθακόπουλος), 11. Πρίφτι (73′ Παπαγεωργίου).

Πανιώνιος/Αχιλλέας (Κώστας Λάζαρης): 1. Βεντουρής, 2. Βάλσαμος, 3. Μπάκας , 4. Μποζιονέλος, 5. Παπαχρονόπουλος, 17. Αποστολόπουλος (84′ Μπέσης), 7. Γοτουχίδης, 8. Γκλαβάς, 9. Μεθενίτης (76′ Κάππας), 10. Σακελλαρόπουλος. 11. Βελίγκος (58′ Καλύβας).