Σε καλό δρόμο με στόχο την επάνοδο ο Παναχαϊκός!

Ο Παναχαϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του με το μόνο πρόβλημα να είναι λίγες απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές βγάζουν όρεξη με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να είναι πολύ ευχαριστημένο από την εικόνα τους. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία είναι πολύ ικανοποιητικός και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι, ώστε να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που ανήκει.

Πρόεδρος παραμένει ο Γιάννης Ρήγας, ενώ την διοίκηση πλαισιώνουν ο Ανδρέας Κεπενός που βοηθάει σημαντικά στο κομμάτι “ομάδα” και ότι χρειαστεί από έγγραφα, όπως και οι παλαίμαχοι Γιώργος Φωτακόπουλος, Γιάννης Γούλας θα βοηθήσουν πλέον διοικητικά.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η παραμονή παικτών όπως οι Γεράσιμος Σπαθής, Σπύρος Δρόσος, Ηλίας Κατριβέσης, Φίλιππος Νικολακόπουλος, Γιώργος Νικολακόπουλος, Φάνης Κεπενός, Άγγελος Σπυρόπουλος, Θανάσης Τσουμπός, Άγγελος Μπούμπουκας, Δημήτρης Καμπέρος, Γιώργος Σταύρακας, Χρήστος Κοντογεωργόπουλος, Μιχαλιός Κωνσταντίνος και Τάσος Χαρμαντάς.

Επίσης αποκτήθηκαν οι πολύπειροι Μιχάλης Σταμπολτάς (από Δάφνη Πατρών) που κατέκτησε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, όπως και ο Γιάννης Αβραμόπουλος (στόπερ από τον Πυρσό) και μεγάλη θητεία σε Απόλλων Εγλυκάδας, Πανιώνιο/Αχιλλέα, Α.Ε. Πάτρα 2005, Ρωμανό, Δάφνη Πατρών και πολλές ομάδες.

Επιστροφή στους «κοκκινόμαυρους» του Ανδρέα Γιαβρούτα (από τον Όμηρο Νεοχωρίου), ενός παίκτης που πέρυσι όσο ήταν στους Σουλιώτες βοήθησε σημαντικά.

Τέλος αποκτήθηκε ο γκολκίπερ Άγγελος Κατσίγιαννης (από τον Πανλευκάδιο) και Δαυίδ Ιάκωβος Πίτσιος (από τον Απόλλων Θέρμου), ενώ έπεται συνέχεια τις επόμενες ημέρες.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Ζαρουχλεΐκων κόντρα στη Δάφνη Πατρών.