Σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο του Ατρομήτου Πατρών (vid)

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, ο Ατρόμητος Πατρών και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κουρλέσης οργάνωσε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ μια όμορφη εκδήλωση, παραθέτοντας γεύμα στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς προετοιμάζονται για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (1-0 την Νίκη Προαστείου με γκολ του Ρουμπάτου).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων αθλητικής ενημέρωσης, οι οποίοι κάλυψαν το γεγονός, αλλά και οι χορηγοί επικοινωνίας του Ατρομήτου Πατρών, προσδίδοντας κύρος στην προσπάθεια της ομάδας. Επιπλέον, την τιμή να παρευρεθούν έκαναν και εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων του Ατρομήτου Ζαρουχλέικων, της γυναικείας ομάδας καθώς και παλαίμαχοι αθλητές, που αποτελούν ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.

Ο Γιώργος Κουρλέσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας και της συνεργασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις νέες προκλήσεις, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με την υπόσχεση να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Το κλίμα αισιοδοξίας και η στήριξη από όλους τους εμπλεκόμενους δείχνουν ότι ο Ατρόμητος Πατρών είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί στο γήπεδο.

Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν σε ειδικό εκθεσιακό χώρο στο σπίτι του Γιώργου Κουρλέση, κασκόλ, φανέλες, λάβαρα πολλών ομάδων, αφού ο κύριος Κουρλέσης είναι συλλέκτης.

Δείτε πλούσιο υλικό από τις οικογενειακές στιγμές στο δείπνο του Ατρομήτου Πατρών: