Σε ομάδα της Αθήνας ο πορτιέρο Κώστας Θανόπουλος

Ο Αχαϊός πορτιέρο Κώστας Θανόπουλος μεταγραφήκε λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στον Ασπρόπυργο Δυτικής Αττικής, ομάδα της Α’ Κατηγορίας του Αθηναϊκού πρωταθλήματος.

Αναφερόμενος στο Patragoal για την μεταγραφή και τα χρόνια στην Αχαϊα, δήλωσε τα εξής :

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου πορεία, φορώντας τη φανέλα του Α.Ο. Ασπρόπυργου.

Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Νιώθω ήδη μέλος αυτής της ομάδας, και η υποδοχή από τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ με κάνει να ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να παλέψουμε όλοι μαζί για τις νίκες.

Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ για τον Α.Ο. Ασπρόπυργο, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και φιλοδοξίες, και υπόσχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες.

Ταυτόχρονα, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην προηγούμενη ομάδα μου, τον Διαγόρα Βραχνείκων. Εκεί πέρασα υπέροχα χρόνια, γέμισα με αξέχαστες στιγμές και απέκτησα φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα. Είχαμε πολλές επιτυχίες, αλλά και στιγμές που δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, όπως ο χαμένος τελικός, όπου αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Παρόλα αυτά, είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε και ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομάδας που στάθηκαν δίπλα μου.

Τώρα ξεκινάει μια νέα πρόκληση, αλλά οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις από τον Διαγόρα θα με συνοδεύουν πάντα. Τους ευχαριστώ για όλα και εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Επιμέλεια : Παναγιώτης Σουτζόγλου