Σε πελάγη ευτυχίας Άρης Ρούσσος και Λέμη Λάμπρου

Πατέρας για δεύτερη φορά είναι εδώ και λίγες ώρες ο πρόεδρος του Άρη Πατρών, καθώς η όμορφη συζυγός του Λέμη Λάμπρου έφερε στον κόσμο σήμερα το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Προσφυγικών για το χαρμόσυνο γεγονός:

“24 Οκτωβρίου 2022…
Ώρα 10.30…
Η άφιξη που όλοι αναμέναμε ΗΡΘΕ…
Ο θυμόσοφος λαός λέει πως «η επιτυχία ενός άντρα κρύβει πίσω της μια δυναμική γυναίκα» και στην περίπτωση μας, όταν αναφερόμαστε στον Άρη Ρούσσο, μιλάμε για έναν εκ των ικανότερων επιχειρηματιών της πόλης και σίγουρα από τους πιο επιτυχημένους της γενιάς του…
Αντίστοιχα με αυτόν, η Λέμη Λάμπρου είναι η περίπτωση που επιβεβαιώνει και με το παραπάνω αυτή τη ρήση, αφού κάτι «ψιλογνωστές» γυναίκες της ιστορίας τύπου Κλεοπάτρα, Μαντώ, Περόν, θα της είχε για να τις κάνουν τις δουλειές στο σπίτι…
Αφού λοιπόν… διπλασιάστηκε αυτή η… αντιστοιχία επιτυχίας με την υπέροχη Ευαγγελία, την πρώτη κόρη της οικογένειας, σήμερα το πρωί ήρθε στις ζωές μας και η νεότερη κόρη, για να μεγαλώσει την επιτυχία… και τους «μπελάδες» του Άρη επί 3!
Άρη, Λέμη, να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας. Να είναι πάντα γερό και να του δώσετε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι.
Όλος ο οργανισμός της ομάδας, σας στέλνει τις πιο θερμές ευχές του για τη νεότερη κ. Ρούσσου που ήρθε στις ζωές μας!!”.