Σε ρυθμούς Κολοσσού ο Απόλλων Πάτρας

Σε ρυθμούς Κολοσσoύ Ρόδου κινείται πλέον ο Απόλλων Πατρών, ο οποίος έπιασε δουλειά για τον αγώνα της Κυριακής που θα γίνει στο σμαραγδένιο νησί, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Με «όπλο» την καλή ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΑΕΚ ΒΕΤSSON με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον γιατρό των “μελανολεύκων Παναγιώτη Αντζουλά, ο οποίος συνέδραμε στον τραυματισμό του αθλητή της Ενωσης, Τζάστιν Τίλμαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Τζάστιν τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, από αγκωνιά, η οποία του προκάλεσε θλαστικό τραύμα δεξιού οφρύος. Το θλαστικό τραύμα αντιμετωπίστηκε. Ωστόσο, λίγο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, ο αθλητής μας παραπονέθηκε για ζάλη και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου μετά την ολοκλήρωση του ιατρικού ελέγχου διεγνώσθη διάσειση. Συστήθηκε η παραμονή του στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπως και έγινε. Εξήλθε την επόμενη ημέρα και σήμερα (15/01) ολοκλήρωσε τον επανέλεγχο στο Νοσοκομείο «Μetropolitan General».

Η ΑΕK ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον ιατρό της ΚΑΕ Απόλλων Π.CARNA, κ. Παναγιώτη Αντζουλά, αλλά και τη Διοίκηση και τα στελέχη, για τη βοήθεια και στήριξη στην περιπέτεια του αθλητή μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι εκ των οπαδών μας απέστειλαν επί διήμερον μηνύματα συμπαράστασης προς τον Τζάστιν, εκδηλώνοντας το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για την υγεία του».