Σε υψηλές πτήσεις η Περιβόλα

Πολύ καλή πορεία πραγματοποίησε την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας η ομάδα της Περιβόλας, καθώς μετά το πέρας της 6η αγωνιστικής βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς και στο -2 από την προνομιούχο δυάδα και την απευθείας άνοδο.

Η ομάδα του Κώστα Κυριτόπουλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο ρόστερ, καθώς στην ομάδα βρίσκονται ποδοσφαιριστές όπως οι Ανδρέας Τσάκωνας, Μιχάλης Μπενέτος,Νίκος Φράγγος και Διονύσης Στούπας με μεγάλη εμπειρία στα επαγγελματικά αλλά και στα ερασιτεχνικά γηπέδα.

Επίσης το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται και από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα δίκαια η Περιβόλα να βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι “πράσινοι” ξεκίνησαν εντυπωσιακά καθώς επικράτησαν κόντρα στα Καμίνια με 5-0.

Στην συνέχεια ήρθαν οι νίκες κόντρα στον Λέων Αλισσού εκτός έδρας με 1-2, Δάφνη Πατρών εντός έδρας με 3-0 και Πείρο Ισώματος εκτός έδρας με 2-3, ενώ την 5η και 6η αγωνιστική η Περιβόλα ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Λάππα με 3-0 και από τον Άτλα με 1-2.

Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχωρίζουν οι Νίκος Φράγγος και Ευάγγελος Κεχρανιάς με 5 και 4 τέρματα αντίστοιχα, ενώ τους ακολουθούν οι Γιαννόπουλος (2) και Παντελής,Νανόπουλος Μπενέτος με ένα τέρμα αντίστοιχα.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς