Σηκώνουν μανίκια στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων

Πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα σε όλα και δεν μπορεί κανείς να της προσάψει τίποτα, με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων να υποβιβάζεται στην Β΄Κατηγορία.

Τώρα πλέον η ομάδα του Αστέρα, πρέπει να αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, όπου θα τη βρει στην δεύτερη κατηγορία, ξεκαθαρίζοντας τους στόχους αν και είναι κάπως ακόμα νωρίς.

Η σχετική ανακοίνωσή του:

“Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας, χάρη στους οποίους έγινε εφικτή η υποστήριξη μιας ομάδας που πάλεψε μέχρι και το τελευταίο αγώνα στη διαδικασία των πλέι άουτ στο πρωτάθλημα. Η φετινή σεζόν, λοιπόν, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους χορηγούς @zagaris_barber_shop , @boxeat καθώς και την εταιρεία @dole.fruits. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Εν συνεχεία να ευχαριστήσουμε το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας όπου έδωσαν ότι είχαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος. Η προσπάθεια σας είναι αξιέπαινη! Τέλος, η ομάδα μας τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Ο υποβιβασμός είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμάς καθώς είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει από το 2013 που και ιδρύθηκε ο Αστέρας μας.

Ωστόσο, για αυτόν ακριβώς το λόγο σηκώνουμε ήδη μανίκια για τη νέα σεζόν και ετοιμάζουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν. Το ραντεβού μας για τις απαντήσεις, έχει δρομολογηθεί…. United we stand”.