Σημαντικό διπλό του Πήγασου στην Αγυιά

Σημαντικό εκτός έδρας διπλό σημείωσε ο Πήγασος, ο οποίος επιβλήθηκε στην Αγυιά του Δαβουρλή με 0-1, χάρη σε ένα τέρμα του Δημητρόπουλου στην εκονοή του α’ μέρους, το οποίο ήταν αρκετό για να δώσει τους τρείς βαθμούς στο συγκρότημα του Θ. Λαμπρόπουλου.

Με αυτή την νίκη οι “βυσσινοί” συνεχίζουν να βρίσκονται στην 8η θέση με 18 βαθμούς, ενώ μια θέση ακριβώς από κάτω αλλά με αρκετά μεγάλη βαθμολογική διαφορά βρίσκεται η ομάδα του Νίκου Κοκκοτσή, έχοντας 7 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους, αλλά το έξυπνο σούτ του Ρομποτή πάρασε άουτ, με την μεγάλη ευκαιρία για τον Πήγασο να χάνεται ένα λεπτό μετά, όταν ο Αποσκίτης με προβολή προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, την οποία έδιωξαν σωτήρια την τελευταία στιγνή οι αμυνόμενοι των γηπεδούχων.

Στο 27′ λεπτό ο Αποσκίτης προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Πετρόπουλο αλλά και πάλι η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου οι “βυσσινοί” βρήκαν το γκόλ που έψαχναν, όταν ο Δημητρόπουλος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο β’ μέρος ο Δαβουρλής προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε καλή ευκαιρία στο 65′ λεπτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Πήγασο να απαντάει στο 71′ λεπτό, όταν ο Πετρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά την καλή κεφαλιά του Αποσκίτη.

Τελικά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και ο Πήγασος έφυγε από την Αγυιά με ένα σημαντικό τρίποντο στις αποσκεύες του.

Δαβουρλής Κ’ 92 (Ν. Κοκοτσής): Πετρόπουλος, Τόγιας, Κορμπάκης, Κλαφουτζής, Φράγκος, Φατούρος, Πρέντζας, Ανδρικόπουλος, Κουμπουρλής, Γκριτζαλάς, Κονταξής

Πήγασος Μπεγουλακίου (Θ. Λαμπρόπουλος): Κατσαίτης, Μπουρλάκης, Μπαχλαβάς, Ρομποτής, Χριστόπουλος, Αλλοχωρίτης, Παπαδημητρακόπουλος, Δημητρόπουλος, Προσκεφαλάς, Αναγνώστου, Αποσκίτης.